ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Γλυφάδα απαθανατίστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρέα με την Γωγώ Φαρμάκη, μετά τη συμμετοχή της πρώτης στο Survivor. Η παρουσιάστρια κρατούσε μία εντυπωσιακή και πανάκριβη τσάντα, που η κάθε γυναίκα θα ήθελε να αποκτήσει.
Πρόκειται για την τσάντα με την ονομασία Kelly του οίκου Hermès, η οποία ονομάστηκε από την θρυλική ηθοποιό και πριγκίπισσα του Μονακό, Γκρέις Κέλι. Κοστολογείται ανάλογα με το μέγεθος και η τιμή της κυμαίνεται από 6.000 – 12.000 ευρώ.
Η συγκεκριμένη Kelly, που κρατάει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αγγίζει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα 9.000 ευρώ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι οικογενειακές γιορτές της Σπυροπούλου στη Ρόδο (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι απάντησε σε όσους την αποκαλούν «διπρόσωπη» (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς εξήγησε την «φωτογραφία με το κινητό» στην παραλία του Survivor (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Μεταφορών – Μετά από δύο δυστυχήματα σε λιγότερο από ένα χρόνο, δεν μπορώ να μείνω στη θέση μου
- BMW: Υποβαθμίζει για δεύτερη φορά από τον Ιούνιο τις προβλέψεις της λόγω της κάμψης στην Κίνα
- Χαλκός: Πτώση σε χαμηλό επτά εβδομάδων εν μέσω ανησυχιών για την AI και προσδοκιών για διπλωματική λύση μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Xρυσός: Υποχώρηση καθώς οι επενδυτές σταθμίζουν τις προοπτικές διπλωματίας μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.