ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, καθώς ζουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους μετά τον ερχομό του γιου τους.
Το ερωτευμένο ζευγάρι, που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον περασμένο Οκτώβριο, έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τη βάφτιση του παιδιού τους.
Αν και επιθυμία τους ήταν να γίνει η βάφτιση αρχές του καλοκαιριού, όπως μεταδίδει το Breakfast @ Star, εν τέλει αποφάσισαν να γίνει τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.
Ο γιος της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία θα πάρει το όνομα Βλάσσης, που είναι το όνομα του πατέρα του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Η βάφτιση θα γίνει σε εκκλησία των νοτίων προαστίων και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση σε ένα από τα μαγαζιά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στα νότια προάστια.
Τον Σεπτέμβριο ο γιος του ζευγαριού θα είναι 8 μηνών.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σούπερ μάρκετ: Συνεχίζεται το «ψαλίδι» στις προσφορές που έφερε ο Κώδικας Δεοντολογίας
- ΔΕΗ – ΟΤΕ: Πού οδηγεί η σύγκρουση Στάσση – Νεμπή στις τηλεπικοινωνίες
- Δείπνο με θέα την Ακρόπολη, έκθεση Artflyer, τα γενέθλια της Εβίτας Λεβεντάκη, Bazaar MDA, French Bloom και Παράσταση στη Σύρο από την ARTE
- Μαρία Συρεγγέλα στο mononews: Οι θέσεις δεν μας ανήκουν και στην πολιτική πρέπει να ξέρεις πότε κλείνει ένας κύκλος
