• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους και περιοχές, όπως Σαλαμίνα και Ασπρόπυργος, δεν ήξερα ότι υπάρχουν

    • NewsRoom
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρουσιάστρια


    Λίγο πριν ρίξει αυλαία το Κάτι Ξαναψήνεται στον ΣΚΑΪ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία της στην εκπομπή μαγειρικής.

    «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κλείνει αυτή την εβδομάδα μια σεζόν υπέροχη για εμένα. Τελειώνει το Κάτι Ξαναψήνεται. Ξεκινήσαμε πολύ δειλά για 70-80 επεισόδια, τα οποία έγιναν 170. Πάρα πολλοί οι άνθρωποι που γνώρισα, 160 διαφορετικοί άνθρωποι. Πολλά έπαθλα και πολλοί νικητές. Ξέρεις πόσα χρήματα δώσαμε σε έπαθλα; Κοντά στις 90.000 ευρώ…», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

    «Κατ’ αρχάς ήταν πολύ ανθρώπινο γιατί πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους καθημερινά, σε διάφορα μέρη… δηλαδή πήγαμε από Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν. Κάθε μέρα, παντός καιρού…», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

    «Δεν ήξερε ότι υπάρχει ο Ασπρόπυργος, θα της πετάξω φαγητό», είπε με χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς.

    «Όχι, Ασπρόπυργο ξέραμε…», απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

    «Σαλαμίνα όχι ε; Μακρινό νησί..», είπε ξανά ο παρουσιαστής.

    Πώς σχολίασε τις δηλώσεις της Σπυροπούλου η Ελεονώρα Μελέτη:

    Ακόμη, ο Νίκος Μουτσινάς την ρώτησε ευθέως αν είναι έγκυος και εκείνη δεν δίστασε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις.

    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλούσε για το μαγείρεμα και τη σχέση της με τον επιχειρηματία, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η οποία μετρά πλέον 2 χρόνια, όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε αν περιμένει παιδί.

    «Στην πρώτη καραντίνα μπήκα στην κουζίνα και εγκαινίασα τις ηλεκτρικές μου συσκευές. Η εμπειρία ήταν πολύ ωραία, μαγειρεύω πολύ καλά πλέον. Μαγειρεύω στον Βασίλη, προσέχουμε, είναι κοντά δυο χρόνια πια και με το μαγείρεμα και τον Βασίλη», δήλωσε.

    Σκεπτικός ο παρουσιαστής θέλησε να προχωρήσει στην επόμενη ερώτηση, όταν του είπε: «Θα ρωτήσεις και εσύ αυτά που ρωτάνε όλοι;».

    «Είσαι έγκυος;», τη ρώτησε ο παρουσιαστής, με εκείνη να δίνει αρνητική απάντηση.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Παντρεύεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

    Δημήτρης Κοντομηνάς: Όλες οι γυναίκες του Προέδρου…



    ΣΧΟΛΙΑ