• LIFE&STYLE

    Κόκκαλης – Ματσούκα: Ο γάμος, το νυφικό και οι καλεσμένοι [φωτογραφίες]

    • NewsRoom

    Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα


    Είναι από τους γάμους της χρονιάς. Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύτηκαν.

    Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες εικόνες από τον γάμο του Πέτρου Κόκκαλη και της Δήμητρας Ματσούκα, με το νυφικό να προσελκύει όλα τα βλέμματα.

    Το Μυστήριο έγινε στην Πλάκα, στη βυζαντινή εκκλησία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, στις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής.

    Μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης, η αδελφή της νύφης, Μαρία Ματσούκα, ο αδελφός του γαμπρού Ντίνος Κόκκαλης, καθώς και η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο της γάμο, ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης είναι γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον πρώτο του γάμο, με τη Σοφία Σκούρα.

     

    Παρόντες, επίσης, ήταν ο εφοπλιστής Ψάλτης, ο δικηγόρος Αλέξης Στεφανάκης, ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, ο Δημήτρης Τζιώτης, ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης κ.ά.

    Στη φωτογραφία, που ανήρτησε η Κάλη Μαυρογέννη, ποζάρουν ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Ηλίας Βαλάσης, ο Δημήτρης Σαμόλης και η Αναστασία Τσιλιμπίου.

    Μετά το Μυστήριο, ακολούθησε το γαμήλιο τραπέζι στον Διόνυσο, με θέα την Ακρόπολη. Στο τραπέζι, που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ήταν η οικογένεια και στενοί φίλοι, ωστόσο δεν παραβρέθηκε ο πατέρας του γαμπρού, Σωκράτης Κόκκαλης.

    Η γνωριμία

    Ηταν καλοκαίρι του 2017 όταν στη Μύκονο γινόταν ο γάμος του Δημήτρη Θεοδωρίδη, με τη Δούκισσα Νομικού. Σ’ εκείνον τον λαμπερό γάμο εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια το ζευγάρι Κόκκαλης – Ματσούκα που τράβηξαν τα βλέμματα όλων.

    Εκείνο το καλοκαίρι η Δήμητρα Ματσούκα δημοσίευσε μια φωτογραφία του αγαπημένου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βάζοντας μαζί  το hashtag «first love».

    Τον Οκτώβριο του 2017 έκαναν άλλη μια δημόσια κοινή εμφάνιση στην επίσημη προβολή ταινίας του Παντελή Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα» στο Μέγαρο Μουσικής. Από τότε έχουν εμφανιστεί πολλές φορές μαζί σε εκδηλώσεις και παραστάσεις.

    Τον Ιανουάριο του 2018 ο Πέτρος Κόκκαλης βρέθηκε μαζί με την αδελφή της συντρόφου του, Μαρία Ματσούκα και τη μητέρα τους, Ελένη Ματσούκα στο θέατρο Άλμα και στην πρεμιέρα της Δήμητρας Ματσούκα και του Σταύρου Ζαλμά.

    ον Απρίλιο του 2023 το ζευγάρι βαφτίζει μαζί, τον γιο της Μαρίας Ματσούκα και του Θέμη Γιαννιτσά. Στις 26 Απριλίου έγινε η βάφτιση στη Γλυφάδα και νονοί του νεοφώτιστου που πήρε το όνομα Ραφαέλλος ήταν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης.

    Μιλώντας μετά τη βάφτιση στο okmag η Μαρία Ματσούκα είχε αναφέρει: «Ήταν πολύ συγκινητικό που η αδελφούλα μου έγινε και νονά. Ο Ραφαέλλο τη λατρεύει. Είναι και επίσημα η πνευματική του μητέρα. Είμαι πολύ χαρούμενη, περήφανη και συγκινημένη που η Δήμητρα και ο Πέτρος βάφτισαν τον γιο μας».

    Η πιο πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση δημόσια, ήταν τον περασμένο Οκτώβριο στο Θέατρο Άλσος για την τελευταία παράσταση «Τι ζούμε, ρε;;;», όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

    Η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε τον Απρίλιο του 2023 σε συνέντευξή της στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ στον Alpha Κύπρου ότι είναι τόσο ερωτευμένη με τον αγαπημένο της, που αν οι δρόμοι τους είχαν συναντηθεί νωρίτερα ίσως να είχαν ένα παιδί.

    «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί», είχε εξομολογηθεί η Δήμητρα Ματσούκα, αναφερόμενη στον σύντροφό της, Πέτρο Κόκκαλη, που είναι ήδη πατέρας δύο ενήλικων παιδιών από τον πρώτο του γάμο.Ο Πέτρος Κόκκαλης φέρεται να είχε μιλήσει πριν καιρό στην εφημερίδα «Espresso» και μίλησε για τα παιδιά του, αλλά και την αγαπημένη του και το πως καταφέρνουν να ξεπερνούν τις δυσκολίες από το απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμά τους.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον»
    Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: H γνωριμία, ο μεγάλος έρωτας και το στεφάνι μετά από 7 χρόνια
     



    ΣΧΟΛΙΑ