• LIFE&STYLE

    Κίτι Σπένσερ: Παραμυθένιος γάμος για την ανηψιά της Νταϊάνα και τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της

    Κίτι Σπένσερ: Παραμυθένιος γάμος για την ανηψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα και τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της

    Μάικλ Λιούις και Κίτι Σπένσερ


    Απαστράπτουσα νύφη με το πιο εντυπωσιακό λευκό νυφικό ήταν η Λαίδη Κίτι Σπένσερ, ανηψιά της αδικοχαμένης, πριγκίπισσας Νταϊάνα, στον γάμο της με τον κατά 32 χρόνια μεγαλύτερό της, δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, Μάικλ Λιούις.

    Η Λαίδη Κίτι Ελέανορ Σπένσερ, κόρη του Τσαρλς Σπένσερ, μοντέλο και αριστοκράτισσα, σε ηλικία 30 ετών ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον 62χρονο κροίσο της μόδας, Μάικλ Λιούις. Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο του Νοτιοαφρικανού Λιούις.

    Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2020, ενώ το περασμένο Σάββατο έκανε έναν παραμυθένιο ιταλικό γάμο στη Villa Aldobrandini, στη Ρώμη. Η πανέμορφη νύφη επέλεξε ένα ρομαντικό νυφικό των Dolce & Gabbana, για τους οποίους εργάζεται ως μοντέλο από το 2017.

    Με αυτό το νυφικό, εμπνευσμένο από τη βικτωριανή εποχή και φτιαγμένο από τούλι και μετάξι, η Λαίδη Κίτι ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής στη θεία της, Νταϊάνα, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Bild.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

    Το «παρών» στη γαμήλια τελετή έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι δίδυμες αδελφές της, οι 29χρονες Ελίζα και Αμέλια, τα αδέλφια της, Λιούις και Σάμιουελ, η τραγουδίστρια Πίξι Λοτ και η μητέρα του ιδρυτή της Tesla, Έλον Μασκ, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

    Ηχηρές απουσίες, όμως, ήταν εκείνες του πατέρα της, Έρλ Τσαρλς Σπένσερ, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί εξαιτίας του βαρύ τραυματισμού που είχε στον ώμο του, αλλά και των ξαδελφών της, Ουίλιαμ και Χάρι, με τις συζύγους τους, Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ.

    Λαίδη Κίτι Σπένσερ

    Από την πλευρά του γαμπρού, πάντως, ήταν όλοι εκεί, όπως τα τρία ενήλικα παιδιά του από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Λέολα.

    Από τον παραμυθένιο γάμο της Κίτι Σπένσερ

    Η Κίτι άλλαξε συνολικά πέντε τουαλέτες το τελευταίο 24ωρο πριν από τον γάμο που τελέστηκε σε ένα ιταλικό κάστρο του 17ου αιώνα.

    Η νύφη δεν φορούσε τη διακριτική τιάρα που φορούσε η μητέρα της στο γάμο της το 1989 και η θεία της Νταϊάνα όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981.

    Κίτι Σπένσερ και Μάικλ Λιούις

    Ποια είναι η Λαίδη Κίτι Σπένσερ

    Γεννημένη στην Αγγλία, η κατάξανθη Σπένσερ με το αλαβάστρινο δέρμα μεγάλωσε στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Πρόκειται για την μεγαλύτερη κόρη του αδελφού της Νταϊάνα, Ερλ Τσαρλς Σπένσερ και της πρώην συζύγου του, Βικτόρια Άιτκεν.

    Σπούδασε Ψυχολογία και αγγλική Λογοτεχνία και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διαχείριση Πολυτελών Brand.

    Επιπλέον, σπούδασε Ιστορία Τέχνης στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Eίναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Ιnstagram με 64.000 ακόλουθους. Επίσης, είναι πρέσβειρα των φιλανθρωπικών οργανώσεων «Give Us Time» και «Centrepoin».

    Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του modelling.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gabriella (@ermini141)

    Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος Μάικλ Λιούις

    Ο γαμπρός, πολυεκατομμυριούχος Λιούις από το Κέιπ Τάουν, είναι σχεδιαστής ρούχων και πέντε χρόνια μεγαλύτερος από τον πατέρα της Σπένσερ. Η περιουσία του υπολογίζεται στα 80 εκατομμύρια λίρες, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα Daily Mail.

    Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή όταν η λαίδη Κίτι αποφάσισε να διακόψει τον δεσμό της με τον 48χρονο Ιταλό πάμπλουτο επιχειρηματία, Νικολό Μπαρατιέρι ντι Σαν Πιέτρο.

    Διαβάστε επίσης:

    Κουφέτα από την Αθηναϊκή Ριβιέρα μέχρι την Αντίπαρο – Ποιοι παντρεύτηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο

    Αχιλλέας Βιγκόπουλος-Ναταλία Μουνδρέα: Πρώτη εμφάνιση για το διακριτικό ζευγάρι της κοσμικής Αθήνας

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 26 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου 2021)



    ΣΧΟΛΙΑ