• LIFE&STYLE

    Κουφέτα από την Αθηναϊκή Ριβιέρα μέχρι την Αντίπαρο – Ποιοι παντρεύτηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο

    • NewsRoom
    Μιλενα-πΑΠΠΑ

    Πέτρος και Μιλένα Παππά


    Τον Ιούλιο, τον πιο ερωτικό μήνα του καλοκαιριού επιλέγουν οι περισσότεροι για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου με το ταίρι τους. Τα τελευταία Σαββατοκύριακα που μάς πέρασαν, μάλιστα, ήταν γεμάτα από κοσμικούς γάμους ζευγαριών του επιχειρηματικού, αλλά και του εφοπλιστικού χώρου.

    Στην ήσυχη Αντίπαρο παντρεύτηκε η Μιλένα Παππά, κόρη του εφοπλιστή Πέτρου Παππά με τον αγαπημένο της, Άρη Γερωνυμάκη. Η τελετή έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με καλεσμένους αποκλειστικά καλούς φίλους των νεόνυμφων, όπως τον Κωνσταντίνο Νανόπουλο, τον Αλέξανδρο Τσαβλίρη, την Ηλιοδώρα Μαργέλλου και τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαλέξη.

    Η Μιλένα Παππά, η οποία είναι S&P & Project Manager της Star Bulk Carriers και ασχολείται κυρίως με τους τομείς του ξηρού φορτίου και των containerships, προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στη ζωή της και παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

    Παντρεύτηκε η Αλεξία Τερζοπούλου

    Σε, επίσης, στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Αλεξίας Τερζοπούλου, κόρης του παλιού εκδότη, Χρήστου Τερζόπουλου, με τον Ολλανδό Frank Verduin στην Αθήνα.

    Frank Verduin και Αλεξία Τερζοπούλου
    Φωτογραφία: espressonews.gr

    Ο παραμυθένιος γάμος της Αναστασίας Παλυβού

    Ένας γάμος που διεξήχθη το προηγούμενο Σάββατο (17/7), ήταν εκείνος της γνωστής Ελληνοαμερικανίδας Αναστασίας Παλυβού, η οποία παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Joseph Thomas.

    Το ζευγάρι επέλεξε να πραγματοποιήσει τη γαμήλια δεξίωση στο Island, όπου βρέθηκαν οι θείοι της νύφης, Δημήτρης και Ελένη Μπούση με τον γιο τους, Ευάγγελο Μπούση, σύντροφο του διάσημου σχεδιαστή, Peter Dundas.

    H Αναστασία Παλυβού, είναι η πρώτη Ελληνοαμερικανίδα στο Συμβούλιο Ελέγχου Ρύπανσης του Ιλινόις, το νεότερο Μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου και μία από τις λίγες Ελληνοαμερικανίδες γυναίκες που κατέχουν αυτήν τη θέση.

    Υπήρξε νομικός και σύμβουλος πολιτικής του προέδρου της Επιτροπής Εμπορίου του Ιλινόις και είχε διοριστεί στα 28 της χρόνια ως η νεότερη Επίτροπος από τον Ρεπουμπλικανικό κυβερνήτη Bruce Rauner στην Επιτροπή Εμπορίου του Ιλλινόις.

    Φωτογραφία: sissysworld.com

    Η Αναστασία Παλυβού, που έχει λάβει το Juris Doctor και το Bachelor of Arts στην πολιτική επιστήμη από το Πανεπιστήμιο DePaul, έχει στο αίμα της πολύ ισχυρό DNA.

    Προέρχεται από οικογένεια διαπρεπών Ελλήνων της Αμερικής, με πολύ έντονη δράση φιλανθρωπίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Μιλένα και Αλέξανδρος Παππάς: Τα «χρυσά» παιδιά της ναυτιλίας

    Αχιλλέας Βιγκόπουλος-Ναταλία Μουνδρέα: Πρώτη εμφάνιση για το διακριτικό ζευγάρι της κοσμικής Αθήνας

    Ντάνος, Βασάλος, Καφετζής στο Survivor 5; Με ποιους συζητά ο Ατζούν



    ΣΧΟΛΙΑ