• LIFE&STYLE

    Αχιλλέας Βιγκόπουλος-Ναταλία Μουνδρέα: Πρώτη εμφάνιση για το διακριτικό ζευγάρι της κοσμικής Αθήνας

    • NewsRoom
    Αχιλλέας Βιγκόπουλος-Ναταλία Μουνδρέα: Πρώτη εμφάνιση για το «αθόρυβο» ζευγάρι της κοσμικής Αθήνας

    Ναταλία Μουνδρέα και Αχιλλέας Βιγκόπουλος


    Την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έκαναν ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος και η Ναταλία Μουνδρέα, σε κοσμική βάφτιση στο Reef Athens Riviera, όπου τα φλας των φωτογράφων τους απαθανάτισαν μαζί.

    Αν και τα δύο τελευταία χρόνια φημολογείται έντονα ότι ο γνωστός φαρμακοβιομήχανος και η γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας διατηρούν σχέση, οι δυο τους προτιμούν να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επομένως ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα.

    Οι φωτογράφοι, όμως, που βρέθηκαν στη βάφτιση στο Reef Athens Riviera, όπου μάλιστα, τραγούδησαν ο Αντώνης Ρέμος και ο Χάρης Βαρθακούρης, επιβεβαίωσαν το ειδύλλιο.

    Το απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Espresso, κινείται αθόρυβα μεταξύ Παλαιού Ψυχικού και Πάτμου, όπου η οικογένεια Μουνδρέα διαθέτει εξοχική κατοικία.

    Μπορεί ο επιχειρηματίας Αχιλλέας Βιγκόπουλος και η πανέμορφη Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του προέδρου της ναυτιλιακής εταιρείας NGM Energy και συντρόφου της Έλλης Στάη, Νίκου Μουνδρέα να γνωρίζονται πολλά χρόνια και οι οικογένειές τους να διατηρούν άριστες σχέσεις, αλλά για πρώτη φορά ήρθαν ακόμα πιο κοντά το 2019.

    Με πολλές κατακτήσεις στο ενεργητικό του, ο bon viveur 50άρης βιομήχανος είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με τη μακροχρόνια σχέση του με την ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα και στη συνέχεια με τον δεύτερο σύντομο γάμο του και το διαζύγιό του από τη Νικόλ Κοτοβός. Σε νεαρή ηλικία είχε παντρευτεί την επιχειρηματία Νταίζη Μανιατοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει τον μοναχογιό του, τον οποίο λατρεύει.

    Όσο για την αριστοκρατική Ναταλία Μουνδρέα, έπειτα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά, οι δυο τους έληξαν τον γάμο τους με ένα πολύ χαμηλών τόνων διαζύγιο το 2018, παραμένοντας πάντα φίλοι για χάρη των δύο παιδιών τους.

    Αχιλλέας Βιγκόπουλος και Ναταλία Μουνδρέα

    Κινηματογραφική ληστεία στη βίλα του επιχειρηματία

    Τον Οκτώβριο του 2019, ο επιχειρηματίας Αχιλλέας Βιγκόπουλος είχε απασχολήσει την επικαιρότητα, καθώς κακοποιοί είχαν εισβάλει στην πολυτελή του βίλα στο Παλαιό Ψυχικό μέρα-μεσημέρι και αφού έδεσαν την οικιακή βοηθό του και έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι, άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ και 2.000 ευρώ σε μετρητά και εξαφανίστηκαν.

    Διαβάστε επίσης:

    Κινηματογραφική ληστεία στο Παλαιό Ψυχικό: Τι κατέθεσε η οικιακή βοηθός του επιχειρηματία

    Α. Βιγκόπουλος (Genepharm): Ο φαρμακοβιομήχανος jet setter πίσω από το deal των 100 εκατ. ευρώ

    Νταίζη Μανιατοπούλου: Στο σφυρί η μεζονέτα της Εκάλης για χρέη



    ΣΧΟΛΙΑ