• LIFE&STYLE

    Κιμ Καρντάσιαν: Πέθανε η σωσίας της μετά από πλαστική επέμβαση

    • NewsRoom
    Αριστερά η σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν

    Αριστερά η σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν


    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών, η Christina Ashten Gourkani, μοντέλο του OnlyFans και σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν, έπειτα από χειρουργική επέμβαση.

    Η Ashten άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο, όπου ανάρρωνε από μία πλαστική επέμβαση.

    Την είδηση γνωστοποίησε η οικογένειά της με ανάρτηση στο Instagram, όπου μοιράστηκε και έναν λογαριασμό που άνοιξε στο GoFundMe προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την κηδεία της.

    Ειδικότερα, συντετριμμένη η οικογένεια αναφέρει:

    «Με βαθιά θλίψη και μια απίστευτα βαριά συντετριμμένη καρδιά πρέπει να μοιραστούμε τον συντριπτικό, ατυχή και απροσδόκητο θάνατο της όμορφης αγαπημένης μας κόρης και αδερφής Christina Ashten Gourkani».

    Η δήλωση συνέχισε περιγράφοντας τη θλιβερή στιγμή που κάποιος τηλεφώνησε στην οικογένεια της Christina στις 4.30 π.μ. ουρλιάζοντας, «Η Ashton πεθαίνει, η Ashton πεθαίνει!»

    Στη συνέχεια περιέγραψαν τον «ζωντανό εφιάλτη» του να παρακολουθούν την υγεία της Christina να επιδεινώνεται στο νοσοκομείο μετά την καρδιακή της ανακοπή. Μέχρι στιγμής, το GoFundMe έχει συγκεντρώσει 3.540 δολάρια από τον στόχο των 40.000 δολαρίων.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Ashten G. (@ashtens_empire)

    Το μοντέλο του OnlyFans, Mary Magdalene απέτισε φόρο τιμής στην Christina με μια εγκάρδια ανάρτηση στο Instagram.

    Εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις και η ίδια, έγραψε: «Δεν την ξέρω, [αλλά] πάντα την έβλεπα τυχαία στο Instagram και πίστευα ότι ήταν πραγματικά όμορφη, αλλά είναι τόσο λυπηρό που μόλις πέθανε από πλαστική χειρουργική».

    «Είναι τόσο τρομακτικό γιατί πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πεθάνεις από [πλαστική χειρουργική]», συνέχισε, προτού εκφράσει τους δικούς της φόβους. Προειδοποίησε επίσης άλλους για τους κινδύνους της πλαστικής χειρουργικής και παρακάλεσε τους θαυμαστές «να βρουν έναν καλό γιατρό» για να μειώσουν την πιθανότητα κάτι να πάει στραβά.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Ashten G. (@ashtens_empire)

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ