• sports

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γιατί χρειάστηκε ενδοφλέβια χορήγηση υγρών μετά τον αγώνα

    • NewsRoom
    Γιάννης Αντετοκούνμπο

    Γιάννης Αντετοκούνμπο


    Επιβαρυμένη φαίνεται να είναι η υγεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αγωνίζεται με τους Μιλγουόκι Μπακς στα playoff του NBA.

    Στον Έλληνα σταρ του NBA μετά το 4ο παιχνίδι της σειράς των playoff με τους Μαϊάμι Χιτ χορηγήθηκαν υγρά μέσω ενδοφλέβιας ένεσης προκειμένου να γίνει ταχύτερα η αποκατάστασή του.

    Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Σαμς Σαράνια στην ιστοσελίδα The Athletic. Στο εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνεται ότι αυτός ήταν ο λόγος που μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Γιάννης απέφυγε να μιλήσει στους δημοσιογράφους, κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει.

    Στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς με τους Χιτ αγωνίστηκε για 38:27 λεπτά, με τριπλ-νταμπλ (26 πόντους, 10 ριμπάουντ και 13 ασίστ), αλλά το τέλος του αγώνα ήταν τόσο δύσκολο με την ανάκαμψη των Χιτ και την επιστροφή τους από το -12, που επιβάρυναν τον Γιάννη ακόμη περισσότερο -και αγωνιστικά και ψυχολογικά-.

    Υπενθυμίζεται πως και μετά το πέμπτο παιχνίδι των τελικών του 2021 ο Greek Freak είχε αποχωρήσει από τη συνέντευξη Τύπου με έντονους πόνους από κράμπες με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μετά να τον αναλαμβάνει και να τον φροντίζει για περίπου 50 λεπτά.

    Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση, η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς είναι αμφίβολη, αλλά με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του.

    Δείτε τα highlights του αγώνα:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ