• LIFE&STYLE

    Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ: Γιατί απειλούν με αγωγή-μαμούθ τον πρώην Ελληνοαμερικανό σωματοφύλακά τους

    • NewsRoom


    Έξω φρενών με τις αποκαλύψεις που έκανε ο πρώην σωματοφύλακάς τους, Στιβ Στανούλης είναι η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ, απειλώντας τον με αγωγή – μαμούθ 10 εκατομμυρίων δολαρίων για «σπάσιμο» του συμβολαίου εχεμύθειας που είχε υπογράψει το 2016.

    Όπως μεταδίδει το αμερικανικό ΤΜΖ, το διάσημο ζεύγος απέστειλε εξώδικο στον Ελληνοαμερικανό σωματοφύλακα που δούλευε για εκείνους το 2016 απαιτώντας να σταματήσει να μιλάει για την περίοδο εκείνη και να δίνει πληροφορίες για την συμπεριφορά τόσο του ράπερ όσο και της τηλεπερσόνας.

    Αφορμή στάθηκαν συνεντεύξεις σε podcast που παραχώρησε ο πρώην αστυνομικός/σωματοφύλακας και νυν ηθοποιός, Στιβ Στανούλης, στις οποίες περιέγραψε διάφορα περιστατικά με πρωταγωνιστή κυρίως τον Κάνιε Γουέστ, επισημαίνοντας πως είναι «από τους χειρότερους πελάτες που έχω ποτέ συνεργαστεί».

    Τον Στανούλη απέλυσαν λίγο μετά την επεισοδιακή ληστεία της Καρντάσιαν σε σουίτα ξενοδοχείου στο Παρίσι.

    Από την μεριά του, το ζευγάρι χαρακτήρισε ως ψευδή και ανυπόστατα τα όσα δήλωσε ο Ελληνοαμερικανός για εκείνους, ενώ τον απείλησε με αγωγή ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε περίπτωση που συνεχίσει να διαδίδει «ανυπόστατες φήμες» για εκείνους.

    Ποιος είναι ο Στιβ Στανούλις

    Πρώην αστυνομικός του τμήματος της Νέας Υόρκης, χορευτής, συγγραφέας, ηθοποιός και νυν σκηνοθέτης, ο σωματοφύλακας Στιβ Στανούλις είναι από τους πλέον γνωστούς επαγγελματίες του χώρου που κατά καιρούς έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε σταρ όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Γούντι Χάρελσον, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και η Τάρα Ράιντ (με την οποία μάλιστα πρωταγωνιστούν τώρα στην επερχόμενη ταινία «5Th Borough»).

    Τα προβλήματα μεταξύ του ράπερ και του σωματοφύλακα ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας μέρα που ο Στανούλης έπιασε δουλειά περιγράφοντας με τον πλέον γλαφυρό τρόπο τις εκκεντρικές στα όρια της γελοιότητας απαιτήσεις του:

    «Την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε ήταν σε κάποια εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Είχαμε συμφωνήσει να συναντηθούμε σε ένα στούντιο. Μόλις φτάνει, μπαίνουμε μαζί στο ασανσέρ και μου λέει: ‘Δεν θα πατήσεις το κουμπί ορόφου;’. Και του απαντάω κάτι τύπου ‘Δεν έχω ιδέα σε ποιον όροφο πάμε. Είναι η πρώτη μου μέρα’. Κι αρχίζει να μου φωνάζει: ‘Θες να πεις ότι ήρθες χωρίς να ξέρεις από πριν σε ποιον όροφο πηγαίνω;’. Μόλις του απάντησα ‘Οχι’, άρχισε έξαλλος να οδύρεται. Και του λέω: ‘Ακου αδερφέ, έχουμε τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι να μου πεις ποιο κουμπί θες να πατήσω για να το μάθω τώρα. Η δεύτερη να το πατήσεις εσύ για να το μάθω. Και η τρίτη, να κάτσουμε εδώ όλη τη μέρα για να μου λες πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος σου’. Επέλεξα τον πρώτο τρόπο. Αυτή, ήταν η πρώτη μας συνάντηση», αποκάλυψε μεταξύ άλλων περιστατικών ο Στιβ Στανούλης για τον κακότροπο Κάνι που του επέβαλλε ένα σωρό άλλους γελοίους κανόνες όπως το να στέκεται αυστηρά δέκα βήματα πίσω του σε κάθε δημόσια έξοδο του ζευγαριού.

    Ο λόγος για αυτήν την απόσταση, όπως ο εξήγησε ο σωματοφύλακας, ήταν προκειμένου να του δίνει τον απαραίτητο χώρο ώστε να φωτογραφίζεται απερίσπαστος μαζί με την Κιμ, χωρίς να πρέπει να τον έχει δίπλα του και να του κλέβει τις πόζες.

    «Μόνο που αυτό ήταν παράλογο γιατί αν κάποιος είχε πρόθεση να του επιτεθεί ή οτιδήποτε άλλο, με αυτή την απόσταση δεν θα προλάβαινα να αντιδράσω και να τον προστατεύσω», λέει ο Στανούλης.

    Ο έμπειρος σωματοφύλακας αναφέρθηκε επίσης και στη σχέση εξάρτησης που έχει το διάσημο ζευγάρι με τους φωτογράφους και τη δημοσιότητα αφού ο ίδιος θεωρεί απίθανο να γνωρίζουν πάντα οι παπαράτσι το πρόγραμμα εξόδων του ζευγαριού αν ήδη δεν έπαιρναν ενημέρωση από τους ίδιους και κυρίως από την Κιμ.

    Στιβ Στανούλης

    Από την πλευρά του, πάντως, ο υπεύθυνος Τύπου του Στανούλη κάνει λόγο για «τρομοκρατία» του πελάτη του, ο οποίος σέβεται τον χρόνο που πέρασε δουλεύοντας δίπλα στο διάσημο ζευγάρι.

    «Αν ο Κάνιε και η Κιμ θέλουν να το τραβήξουν παραπάνω, αυτό είναι δικό τους θέμα. Νομίζω, όμως, ότι θα ήταν πιο χρήσιμο να ξοδέψουν χρόνο και χρήμα σε θέματα πιο σημαντικά για την κοινωνία μας από το να ψάχνονται για γεγονότα που έγιναν κάποια χρόνια πίσω», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του σωματοφύλακα σε μια προσπάθεια να υποβιβάσει το θέμα.

    Όπως και να ‘χει, είτε προχωρήσει η υπόθεση δικαστικά είτε όχι, σημασία έχει ότι όλος ο κόσμος έμαθε ότι ο Κάνιε, εκτός από εκκεντρικός και απαιτητικός, είναι μονίμως κακόκεφος και σφιχτός όταν έρχεται η ώρα του πουρμπουάρ!

    Αντιθέτως δείχνει ιδιαίτερα «ανοιχτός» όταν πρόκειται για το ύψος των αποζημιώσεων που απαιτεί από όσους τολμούν να ανοίξουν το στόμα τους για τα χούγια του.

     



    ΣΧΟΛΙΑ