• LIFE&STYLE

    Κιμ Καρντάσιαν για Γενοκτονία Αρμενίων: Το «ευχαριστώ» στον Μπάιντεν – «Επιτέλους, αυτή η μέρα ήρθε!»

    • NewsRoom

    Η Κιμ Καρντάσιαν ευχαρίστησε τον Τζο Μπάιντεν για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων


    Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έστειλε μέσω social media η Κιμ Καρντάσιαν για το γεγονός ότι αναγνώρισε επίσημα τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

    Η γνωστή τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας έχει καταγωγή από την Αρμενία, καθώς ο πατέρας της γνωστός μεγαλοδικηγόρος, Ρόμπερτ Καρντάσιαν ήταν από την Αρμενία.

    Για πολλά χρόνια η Κιμ Καρντάσιαν παλεύει για την αναγνώριση της Γενοκτονίας, ενώ εξακολουθεί να τιμά τα ήθη και τα έθιμα της χώρας καταγωγής της. Μάλιστα, στο παρελθόν έχει ταξιδέψει στην πατρίδα των προγόνων της, με το ταξίδι να έχει απαθανατιστεί σε επεισόδιο του ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians», το οποίο ρίχνει αυλαία φέτος.

    Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram και μοιράστηκε και στους υπόλοιπους λογαριασμούς που διαθέτει στα social media, η Κιμ, η οποία σπουδάζει νομική, γράφει:

    «Έπειτα από πάνω από έναν αιώνα αγώνα για την αλήθεια και την αναγνώριση, σήμερα ο λαός της Αρμενίας έλαβε αυτή την αναγνώριση στην οποία όλοι ελπίζαμε και για την οποία όλοι προσευχόμασταν, με τον πρόεδρο Μπάιντεν να κηρύσσει τη σφαγή 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων το 1915, γενοκτονία.

    Ήταν ένας τεράστιος αγώνας για την αρμενική κοινότητα και εγώ κάθε χρόνο ένιωθα ότι πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην αναγνώριση των γεγονότων αυτών ως γενοκτονία, όπως και ήταν. Επιτέλους, αυτή η μέρα ήρθε.

    Είμαι τόσο περήφανη για την κληρονομιά των αρμενικών κοινοτήτων και ευγνώμων στον πρόεδρο Μπάιντεν που τίμησε κάθε Αρμένιο και την αλήθεια. Παρ’ όλο που τίποτα, ποτέ, δεν θα φέρει πίσω τους Αρμένιους που δολοφονήθηκαν, ελπίζω οι οικογένειές τους να νιώσουν τώρα ένα αίσθημα ειρήνης.

    Θα συνεχίσω να τιμώ και να θυμάμαι αυτούς που χάσαμε, κάθε χρόνο τέτοια μέρα, αλλά πλέον θα έχω μέσα μου την ελπίδα ότι μετά την αναγνώριση της Γενοκτονίας, δεν θα αφήσουμε ποτέ ξανά θηριωδίες του παρελθόντος να επαναληφθούν.

    Ευχαριστώ, πρόεδρε Μπάιντεν, για το κουράγιο σου να πεις αλήθειες που άλλοι επέλεξαν να μην πουν,

    Κιμ».

    Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:

    Διαβάστε επίσης:

    Καρντάσιανς: Από τα reality στους Billionaires του κόσμου

    Ο Κάνιε Γουέστ φέρεται να είναι ο πλουσιότερος Αφροαμερικανός στην ιστορία των ΗΠΑ

    Η Κιμ Καρντάσιαν υπέβαλε και επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε Γουέστ



    ΣΧΟΛΙΑ