• LIFE&STYLE

    Kim Kardashian: Έχω παιδιά να μεγαλώσω είπε στους Ροζ Πάνθηρες πριν την φιμώσουν (photos – video)

    • NewsRoom


    Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και καλυμμένη από την κορυφή έως τα νύχια, κυριολεκτικά, έφυγε η Kim Kradashian, από το Παρίσι, μετά το σοκ που υπέστη όταν έπεσε θύμα ληστείας στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Η Kim, αναχώρησε από το Παρίσι φορώντας μαύρα ρούχα τα οποία κάλυπταν τα χαρακτηριστικά της.

    kim 2

    Οι αρχές κάνουν λόγο για κλοπή κοσμημάτων αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων ανάμεσα στα οποία φημολογείται πως ήταν και το δεύτερο δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον διάσημο τραγουδιστή Kanye West, αξίας 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η γνωστή τηλεπερσόνα, φαίνεται μέσα από φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει στα κοινωνικά δίκτυα, να φορά το δαχτυλίδι αυτό, το οποίο και είχε σχεδιάσει ο σύζυγος της, τόσο τις προηγούμενες μέρες όσο και λίγες ώρες πριν την ληστεία.

    kim 1

    Η αστυνομία διεξάγει εξονυχιστική έρευνα για να εντοπίσει τους ληστές και να βρει τα κλοπιμαία, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή ανακρίνεται και ένας φωτογράφος που ακολουθούσε την Kardashiasn παντού από τη ώρα που έφτασε στο Παρίσι, καθώς λέγεται ότι είχε πρόσβαση σε ένα εστιατόριο όπου δείπνησε η οικογένεια νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, προσποιούμενος τον αστυνομικό.kim-kardashian-d20402b3-c77d-496d-b9d7-14fd3d8c7b31

    Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 2.30, όπου ένοπλοι ντυμένοι αστυνομικοί που εισέβαλαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου αφού πρώτα ακινητοποίησαν τον σωματοφύλακά της. Αφού έδεσαν, φίμωσαν και κλείδωσαν την star στο μπάνιο πήραν μαζί τους ένα κουτί με κοσμήματα αξίας περίπου 6 εκατομμυρίων δολαρίων αλλά και ένα δαχτυλίδι αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι ληστές πήραν και δύο κινητά τηλέφωνα, στα οποία ενδέχεται να είναι αποθηκευμένα πολλά σημαντικά προσωπικά δεδομένα της Kardashian.

    kim central kim 7

    kim 8

     

    Εικάζεται μάλιστα, πως πίσω από την ένοπλη ληστεία βρίσκεται η γνωστή συμμορία “Ροζ Πάνθηρες”, που ειδικότητά της είναι να κλέβει κοσμήματα αξίας πολλών εκατομμυρίων από επιφανή πρόσωπα. Τα μέλη της προέρχονται από τη Σερβία και το Μαυροβούνιο και η δράση της ξεκινάει από το 1984. Είναι πολύ πιθανό, επισημαίνουν οι αρχές, οι ληστές παρακολουθούσαν τη star, μέσα από τις αναρτήσεις της στα socail media και ήξεραν ακριβώς από πριν τη λεία που θέλουν να πάρουν.

    kim 9

    kim kat

     

    Ευτυχώς για την οικογένειά της, τα παιδιά της 35χρονης star του Hollywood, η τριών ετών Νορθ και ο 10 μηνών Σεντ, δεν ήταν μαζί της εκείνο το βράδυ ενώ όπως μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία, η Κιμ πριν τη φιμώσουν ικέτευσε για τη ζωή της λέγοντας: «Έχω δύο μωρά, αφήστε με να τα μεγαλώσω» , ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της Kardashian μιλώντας στην εφημερίδα dailymail δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Kim Kardashian δέχτηκε επίθεση από πέντε ένοπλους ληστές μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε από μασκοφόρους άνδρες οι οποίοι ήταν ντυμένοι αστυνομικοί. Είναι πολύ ταραγμένη αλλά σωματικά είναι σώα και αβλαβής».

    kim4

    kim 5

    Ο σύζυγός της την ώρα της ληστείας πραγματοποιούσε μία συναυλία στη Νέα Υόρκη την οποία και διέκοψε επικαλούμενος “επείγον οικογενειακό πρόβλημα”.

     

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/aroma-ginekas-parelthon-apo-tin-nn-hellas-sofia-ratsiatou-kontra-tis-tin-politopoulou/79124

     



    ΣΧΟΛΙΑ