• LIFE&STYLE

    Καίτη Φίνου: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις σχέσεις της με τον Ψάλτη και τον Πανταζή (video)

    • NewsRoom
    Ψάλτης

    Ο Στάθης Ψάλτης με την Καίτη Φίνου


    Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Καίτη Φίνου η οποία βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα».

    Μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον αιφνίδιο χαμό της αγαπημένης της αδελφής, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλες απώλειες που έχει βιώσει στη ζωή της.

    Όπως αποκάλυψε, ο θάνατος της αδελφής της επέλθει από ιατρικό λάθος.

    «Είναι τόσο σύντομο Ελεονώρα, που δεν μπορώ να πω ότι είμαστε καλά. Ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Δεν έπαθε ανακοπή, ούτε είχε πρόβλημα με την καρδιά της.

    Πήγαμε στα εξωτερικά ιατρεία ενός δημόσιου νοσοκομείου. Γνωρίσαμε ότι υπήρχαν πολύ καλοί γιατροί αλλά δυστυχώς πέσαμε σε μια άσχετη γιατρό. Κι όταν λέω άσχετη εννοώ… όταν της εξήγησε για τον πόνο που είχε στο κεφάλι, της έγραψε να βγάλει μια ακτινογραφία.

    Ήταν ένα τεράστιο λάθος, που αν εκείνη την ημέρα, την έβαζαν για αξονική δεν ξέρουμε πως θα ήταν σήμερα η κατάστασή της. Όταν φτάνει η ώρα και σου λένε φεύγει, λες «μα δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα», δήλωσε συγκινημένη η Καίτη Φίνου.

    Η ηθοποιός των cult ταινιών της δεκαετίας του ’80 μίλησε και για τη σχέση της με τον αξέχαστο Στάθη Ψάλτη, αλλά και τον Λευτέρη Πανταζή, ενώ συγκλόνισε με τις δύο απώλειες που είχε κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης.

    «Ήμουν με τον Στάθη Ψάλτη και ανέβηκα πάνω σε μία σκάλα για να κατεβάσουμε κάτι αυτόγραφα από το πατάρι. Δυστυχώς έπεσα και με έτρεχαν στα νοσοκομεία. Η δεύτερη φορά ήταν με τον Λευτέρη Πανταζή. Ήμασταν δυόμισι χρόνια. Εκεί συνέβη από μόνο του. Έκανα πρόβες, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη και έχασα το παιδί…», εξομολογήθηκε η Καίτη Φίνου.

    Ακόμη μίλησε για τον «απαγορευμένο» πρώτο της έρωτα από τον οποίο έμεινε έγκυος για πρώτη φορά.

    «Όταν πρωτοέκανα έρωτα, ήμουν μικρή, έμεινα έγκυος. Δεν ξέραμε τότε την προφύλαξη και όλα αυτά. Έκανα κρυφά την έκτρωση, δεν το είχα πει ούτε στη μητέρα μου. Και πρέπει να ήταν αλμπάνης ο γιατρός γιατί είχα πολλές παρενέργειες μετά. Ήμουν σε ιδιωτικό, σε σπίτι…

    Ήμουν 16, 17 ετών. Τρόμαξα όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Ο σύντροφός μου τότε ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος. Ήταν απαγορευμένος έρωτας γιατί γνώριζαν οι δικοί μου την οικογένεια του και δεν ήθελαν με αυτή την οικογένεια να είμαι εγώ», είπε η Καίτη Φίνου.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονίζει ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη για τη νόσο Crohn και τον καρκίνο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Παπαδάκης: Τι απάντησε για τα όσα έγιναν με την Μπάγια Αντωνοπούλου (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καίτη Φίνου: Οι τελευταίες στιγμές του Ψάλτη και τα ουρλιαχτά



    ΣΧΟΛΙΑ