• LIFE&STYLE

    Κέιτ Μίντλετον: Βίντεο από την πρώτη εμφάνισή της με τον Ουίλιαμ

    • NewsRoom
    Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον


    Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε βίντεο της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ από τη βόλτα που έκαναν το Σάββατο σε κατάστημα με αγροτικά προϊόντα, σε μία προσπάθεια κατευνασμού της ανησυχίας που επικρατεί αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

    Με τις θεωρίες συνωμοσίες να έχουν κατακλύσει τα social media, το αμερικανικό TMZ τονίζει ότι πρόκειται για ένα πραγματικό βίντεο που τράβηξε περαστικός και στο οποίο καταγράφει τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας να βγαίνουν από ένα κατάστημα κοντά στην οικία τους στο Ουίνδσορ.

    Αρχικά τα βρετανικά media, Daily Mail και The Sun μετέδωσαν πως σύμφωνα με μαρτυρίες, η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε «ευδιάθετη, υγιής και χαλαρή», στο πλευρό του συζύγου της, καθώς επισκέφτηκαν κατάστημα με αγροτικά προϊόντα, ενώ νωρίτερα είχαν παρακολουθήσει τα παιδιά τους να παίζουν κάποιο άθλημα.

    Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν στα social media, ζητώντας αποδείξεις στη μορφή φωτογραφίας ή βίντεο, με το tmz να δημοσιεύει εν τέλει το παρακάτω βίντεο.

    Βέβαια, δεν φαίνεται να πείστηκαν όλοι, καθώς κάποιοι υποστηρίζουν πως η γυναίκα στο βίντεο δεν μοιάζει με την Κέιτ Μίντλετον και πρόκειται για κάποια σωσία ή ότι δημιουργήθηκε με τεχνητή νοημοσύνη προκειμένου να παραπλανήσουν το κοινό.

    Χρήστες στα social media σχολίασαν πως τα ζυγωματικά, αλλά και το σώμα της φαίνονται διαφορετικά, ενώ η ανάλυση του βίντεο είναι επίτηδες χαμηλή.

    Άλλοι σχολιάζουν το γεγονός ότι η Κέιτ κρατά βάρος, μετά από μια τόσο μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και ακόμα αναρρώνει.

    Πάντως, ο βιογράφος Phil Dampier δήλωσε στη MailOnline ότι πολλοί θα χαρούν που η Κέιτ είναι πλέον αρκετά καλά για να βγει από το σπίτι.

    «Είναι υπέροχο που η Κέιτ έχει εμφανιστεί δημοσίως και είναι προφανώς σε φάση ανάρρωσης. Πολύς κόσμος θα ανακουφιστεί που είναι αρκετά καλά ώστε να βγει για ψώνια και περιμένω ότι σύντομα θα πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο ή θα βγαίνει έξω κατά τη διάρκεια των διακοπών. Όπως όλοι όσοι αναρρώνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά από μια εγχείρηση, θα βαρεθεί και φυσικά θα θέλει να επανέλθει στην κανονική της ζωή».

    Διαβάστε επίσης:

    Κέιτ Μίντλετον: Τι συμβαίνει με την πριγκίπισσα της Ουαλίας;

    Εθεάθη δημόσια η Κέιτ Μίντλετον με τον Ουίλιαμ

    Ξεχάστε την γκάφα της Κέιτ Μίντλετον, οι βασιλιάδες επεξεργάζονται διαχρονικά τα πορτρέτα τους



    ΣΧΟΛΙΑ