• Business Of Fashion

    Κέιτ Μίντλετον: Τι φορούσε πριν γίνει δούκισσα – Οι εμφανίσεις που θέλει να διαγράψει

    • Μαργαρίτα Οικονόμου


    Μπορεί σήμερα η Κέιτ Μίντλετον να θεωρείται ένα fashion icon και ό,τι φοράει να ξεπουλάει μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, όμως προτού γίνει η δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε καταφέρει να «χαρίσει» αρκετές εμφανίσεις στους φωτογράφους που δεν θα μπορούσε κάποιος να τις συμπεριλάβει στη… λίστα με τις καλύτερες της.

    Μέχρι τις 29 Απριλίου 2011, όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλλαμ και έγινε μέλλουσα βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, η Κέιτ ήταν το «κορίτσι της διπλανής πόρτα», απλή και καθημερινή, που δεν ήταν υποχρεωμένη να ακολουθεί το αυστηρό «dress code» του παλατιού. Επέλεγε συνήθως ένα επιμελώς ατημέλητο στιλ που αποκλίνει «χιλιόμετρα» από το σημερινό κομψό αλλά και συντηρητικό της γούστο.

    Η Κέιτ πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας έβγαινε συχνά, απασχολώντας πάντα τα βρετανικά media τόσο για το πού εμφανιζόταν και με ποιον, όσο και με το τι φορούσε. Η «Waity Katie», όπως την είχε ονομάσει ο βρετανικός τύπος (καθώς η επισημοποίηση της σχέσης της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ άργησε πολύ) χάρισε κάποιες «αξέχαστες» εμφανίσεις, που κοιτώντας πίσω θα ήθελε… να τις διαγράψει.

    Η Κέιτ συνήθιζε να κάνει άλλοτε casual εμφανίσεις, με jeans, εμπριμέ μπλούζες και πουκάμισα και άλλοτε πιο «σέξι», με κοντά φορέματα και mini φούστες. Πάντως αν και οι εμφανίσεις αυτές θεωρούνται κάπως «κακόγουστες», η ίδια πάντα έλαμπε φορώντας το χαμόγελο της και την αυτοπεποίθηση της.



    ΣΧΟΛΙΑ