• Business Of Fashion

    Διπλωματία της μόδας: Με εντυπωσιακή μαντίλα η Κέιτ Μίντλετον σε τζαμί

    • NewsRoom


    Στα βήματα της πολυαγαπημένης πριγκίπισσας Νταϊάνας βάδισαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, καθώς επισκέφθηκαν το μεγάλο τζαμί Badshahi Mosque στο πλαίσιο της τέταρτης μέρας της βασιλικής περιοδείας στον Πακιστάν. Στο ίδιο τζαμί  είχε βρεθεί και η λαίδη Ντι το 1991.

    Η Κέιτ φόρεσε μία εντυπωσιακή γαλάζια μαντίλα και ένα παραδοσιακό σύνολο στο ίδιο χρώμα. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ τίμησε τη βιομηχανία μόδας του Πακιστάν φορώντας ένα σύνολο της σχεδιάστριας Maheen Khan, η οποία είναι γνωστή ως η «Κοκό Σανέλ του Πακιστάν», ενώ περπάτησαν μαζί με τον Ουίλιαμ ξυπόλυτοι στο χαλί που οδηγούσε στο τζαμιού.

    Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ συναντήθηκαν στο τζαμί με θρησκευτικούς ηγέτες και συμμετείχαν σε συζήτηση για την αρμονική συνύπαρξη διαφορετικών θρησκειών στις κοινότητες του Πακιστάν.

    Νωρίτερα την ίδια μέρα, το πριγκιπικό ζεύγος του Κέιμπριτζ, κέρδισαν τις εντυπώσεις με την δεξιοτεχνία τους στο κρίκετ, καθώς συμμετείχαν σε αγώνα στην Εθνική Ακαδημία Κρίκετ της Λαχόρης μαζί με μικρούς μαθητές. Η Κέιτ Μίντλετον εντυπωσίασε με ιβουάρ τουνίκ και λευκό παντελόνι του πακιστανικού οίκου μόδας Gul Ahmed, ένα σύνολο που κοστίζει περίπου 50 λίρες.

     

    Μέχρι στιγμής η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει επιλέξει για κάθε εμφάνιση, σε αυτή την βασιλική περιοδεία, σχεδιαστές και brands αποκλειστικά από το Πακιστάν, χρησιμοποιώντας έτσι τη «διπλωματία της μόδας» για να στείλει ηχηρά μηνύματα φιλίας και συνεργασίας με την χώρα της Βρετανικής Κοινοπολιτείας.



    ΣΧΟΛΙΑ