• LIFE&STYLE

    Κέιτ Μίντλετον: Στηρίζει τη βιωσιμότητα της μόδας φορώντας ξανά το ίδιο φόρεμα


    Την ευγνωμοσύνη τους στους σύγχρονες ήρωες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή καταπολεμώντας την πανδημία του κορονοϊού στην Αυστραλία, έδειξαν μέσω ενός βίντεο ο δούκας και η δούκισσα του Κείμπριτζ.

    Το βασιλικό ζεύγος, Ουίλιαμ και Κέιτ, έδωσαν στη δημοσιότητα το εν λόγω βίντεο τιμώντας την «Inaugural Thank a First Responder Day». Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε με ένα κομψό, γνώριμο φόρεμα και εμφανώς κουρασμένη, τροφοδοτώντας τις φήμες που την θέλουν να είναι εξουθενωμένη από το βάρος των βασιλικών καθήκοντα αφότου έφυγαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγος του Μέγκαν Μαρκλ.

    Η 38χρονη δούκισσα επέλεξε για τη διαδικτυακής της εμφάνιση ένα κίτρινο φόρεμα από το brand Roksanda Ilincic, το οποίο κοστολογείται στις 900 λίρες. Το κομψό φόρεμα είναι midi, εφαρμοστό, με κοντό μανίκι, τετράγωνο neckline και φέρει λευκές λεπτομέρειες. Το είχε φορέσει στην βασιλική περιοδεία στην Αυστραλία το 2014 αλλά και στο Wimbledon το 2016.

    Για αυτή την περίσταση προτίμησε να έχει τα μαλλιά της πιασμένα μισά-μισά και να φέρουν ανάλαφρες, σπαστές μπούκλες στους ώμους της. Ακόμα, επέλεξε τα αγαπημένα της χρυσά Catherine Zoraida σκουλαρίκια σε σχήμα φύλλου, που φορά συχνά. Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό και φρέσκο.



    ΣΧΟΛΙΑ