• LIFE&STYLE

    Κέιτ Μίντλετον: Ο αδερφός της μας ξεναγεί στο εσωτερικό του πατρικού τους

    • NewsRoom


    Ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον, Τζέιμς, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία της COVID-19 στη Βρετανία, πέρασε όλη την περίοδο της κοινωνικής αποστασιοποίησης μαζί με την  αρραβωνιαστικιά του, Αλιζέ Θεβενέ, στο σπίτι των γονιών του στο Bucklebury.

    Από τότε ο ίδιος έχει μοιραστεί μαζί με τους ακολούθους του στο Instagram μονάχα μερικές στιγμές από τις ημέρες του στο σπίτι όπου μεγάλωσε η δούκισσα του Κέιμπριτζ και κυρίως από τον κήπο τους. Ωστόσο, με αφορμή ένα project στο οποίο συμμετέχει ο 33χρονος, αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς είναι ένα μέρος του εσωτερικού από το πατρικό του, δίνοντας στους θαυμαστές της Κέιτ Μίντλετον μία μοναδική ευκαιρία να δουν την αισθητική του σπιτιού που μεγάλωσε.

    Ο Τζέιμς μπήκε στην ρουστίκ κουζίνα του σπιτιού και πραγματοποίησε το γύρισμά του για την εταιρία Ella & Co με την οποία συνεργάζεται. Στο βίντεο εξηγεί τα οφέλη που έχει στην υγεία των τετράποδων φίλων μας, των σκύλων, αλλά και τη δική μας, η κατανάλωση μήλων.

    View this post on Instagram

    The best thing you can do for your dog is to feed them the best possible diet. When I looked more closely at the dry dog food I used to feed my dogs, I was shocked. I was amazed to discover that much of the dog food on the market lacked natural nutritional value and immediately knew that this just wasn’t right for me & my dogs. I wanted to give my dogs more, They deserve that much after all they do for me. ❤️ This is what led me to the revelation of #rawfeeding and the huge benefits it offers our best friends over kibble. I saw almost immediate changes after switching my dogs and would never go back. What concerns do you have about a #rawdiet for your dog? #ellaco #helloella #jmidy #jamesandella #rawdogfood #rawfeddogs #rawfeedingcommunity #rawdietuk #healthydogs #pethealthcare #loveyourdog #dognutrition

    A post shared by Ella & Co (@ella.co) on

    «Κάθε μήνα θα τιμάω τα οφέλη που έχουν διάφορες τροφές τόσο στην υγεία των σκύλων όσο και στην υγεία των ανθρώπων», λέει κοιτώντας την κάμερα κι έχοντας στο πλευρό του τη σκυλίτσα του Ella, με την οποία μοιράστηκε το πράσινο μήλο. Από την country style κουζίνα  μπορεί κανείς να υποθέσει πως όλο το σπίτι έχει αυτή τη χαρακτηριστική «ζεστή» ατμόσφαιρα που το κάνει ιδιαίτερα φιλόξενο.



    ΣΧΟΛΙΑ