• LIFE&STYLE

    Κέιτ Μίντλετον: Έπαιξε πιάνο για τα θύματα της πανδημίας

    • NewsRoom
    Κέιτ Μίντλετον

    Κέιτ Μίντλετον


    Εντυπωσίασε η Κέιτ Μίντλετον με τις ικανότητές της στο πιάνο.

    Προβλήθηκε την παραμονή Χριστουγέννων η εκδήλωση «Together At Christmas» που είχε διοργανώσει η Κέιτ Μίντλετον, για να τιμήσει όσους στήριξαν στις κοινότητές τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

    Η εκδήλωση είχε λάβει χώρα στις 8 Δεκεμβρίου, ενώ την έκπληξη σε όλη τη βραδιά έκανε η Δούκισσα του Cambridge, η οποία συνόδευσε τον Σκωτσέζο τραγουδιστή, Τομ Γουόκερ, στο τραγούδι «For They Who Can’t Be Here» με το πιάνο.

    Η Κέιτ Μίντλετον εντυπωσίασε το κοινό με τις ικανότητές της στο πιάνο, όπως και το υπέροχο σκηνικό υπό το φως των κεριών που είχε δημιουργήσει στο Αββαείο του Westminster.

    Σύμφωνα με την Daily Mail, η Δούκισσα είχε την ιδέα για την παράσταση μετά από μια συνάντηση που είχε με τον Γουόκερ όταν τον άκουσε να παίζει σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση τον Οκτώβριο.

    Σε εκείνη την εκδήλωση για το The Forward Trust, μια φιλανθρωπική οργάνωση με έδρα το Λονδίνο που βοηθά άτομα με εξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ο Γουόκερ έπαιξε το «Leave a Light On» – ένα τραγούδι για τους αγώνες εκείνων που βιώνουν τον εθισμό.

    Στη συνέχεια τον προσέγγισε για να παίξει στη νέα χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Together At Christmas», ενώ φέρεται να είχε και την ιδέα να τον συνοδεύσει παίζοντας πιάνο αφού η μουσική του της πρόσφερε «μεγάλη παρηγοριά» κατά τη διάρκεια των lockdown.

    Ο Γουόκερ έγραψε το τραγούδι για αυτούς που δεν βρίσκονται μαζί μας αυτή την εορταστική περίοδο, αλλά και για τους χιλιάδες ανθρώπους που θα περάσουν σε απομόνωση τα Χριστούγεννα λόγω Covid-19, και για όσους θυμούνται μέλη της οικογένειάς του που έχασαν από τον ιό ή άλλες αιτίες.

    Διαβάστε επίσης:

    Μαράια Κάρεϊ: Πόσα χρήματα κερδίζει κάθε χρόνο από το «All I Want For Christmas Is You»

    To MINION φωταγωγήθηκε ξανά στα γιορτινά για τα Χριστούγεννα

     



    ΣΧΟΛΙΑ