• LIFE&STYLE

    Κάτια Ζυγούλη: Πώς σώθηκε ο πατέρας της από την πύρινη λαίλαπα

    Ρουβάς Ζυγούλη γάμος

    Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη


    Με ένα άκρως συγκινητικό κείμενο, η Κάτια Ζυγούλη σπάει τη σιωπή της και μία εβδομάδα μετά την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Ανατολική Αττική, αποκαλύπτει ότι κινδύνευσε ο πατέρας της, αλλά και ο γιος της, Απόλλωνας στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά.

    Την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς, η μισή οικογένεια του μοντέλου έλειπε στην Κέρκυρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Σάκη Ρουβά, ενώ στο σπίτι στην Αθήνα είχε μείνει ο μικρός Απόλλωνας μαζί με τον παππού του και μπαμπά της Κάτιας.

    «Βλέπω τώρα τον γιο μου να παίζει με το νερό, γιατί ειδοποιήθηκα εγκαίρως από την Στέλλα για την φωτιά και θα την ευγνωμονώ για πάντα. Και αισθάνομαι τυχερή που ο πατέρας μου σώθηκε από της φλόγες μέσα σε ένα φρεάτιο με νερό την τελευταία στιγμή και μπορώ πάλι να τον αγκαλιάσω.

    Και αισθάνομαι τυχερή που σε λίγες ημέρες θα μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου που θα είναι και πάλι λειτουργικό. Μα αυτό που με κάνει πιο τυχερή είναι πως δεν θα ξεχάσω τι έγινε.

    Κάθε πρωί θα κοιτάω από το παράθυρο μου όλες τις μάνες που έμειναν με άδειες αγκαλιές, όλα τα παιδιά που έχασαν τις μητέρες τους, όλους τους ανθρώπους που χάσανε τους δικούς τους, όλους μου τους φίλους που χάσανε τα σπίτια τους.

    Όλους τους γείτονές μου που χάσανε την ζωή τους. Θα τους θυμάμαι κάθε μέρα, με θλίψη αλλά και ότι δώρο μπορεί να σημαίνει αυτό…», έγραψε η Κάτια Ζυγούλη κάτω από μια φωτογραφία του γιου της.

    View this post on Instagram

    Βλέπω τώρα τον γιο μου να παίζει με το νερό, γιατί ειδοποιήθηκα εγκαίρως από την Στέλλα για την φωτιά και θα την ευγνωμονώ για παντα.Και αισθάνομαι τυχερή που ο πατέρας μου σώθηκε από της φλόγες μέσα σε ένα φρεάτιο με νερό την τελευταία στιγμή και μπορώ πάλι να τον αγκαλιάσω. Και αισθάνομαι τυχερή που σε λίγες ημέρες θα μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου που θα είναι και πάλι λειτουργικό.Μα αυτό που με κάνει πιο τυχερή είναι πως δεν θα ξεχάσω τι έγινε. Κάθε πρωί θα κοιτάω από το παράθυρο μου όλες τις μάνες που έμειναν με άδειες αγκαλιές,όλα τα παιδιά που έχασαν τις μητέρες τους, όλους τους ανθρωπους που χάσανε τους δικούς τους, όλους μου τους φίλους που χάσανε τα σπίτια τους. Όλους τους γείτονες μου που χάσανε την ζωή τους.Θα τους θυμάμαι κάθε μέρα, με θλίψη αλλά και ότι δώρο μπορεί να σημαίνει αυτό…

    A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Μαίρη Σταυρακέλλη αποχαιρετά την Χρύσα Σπηλιώτη με ένα συγκινητικό μήνυμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντζελα Γκιουλμπενκιάν: Η νύφη που απειλεί να καταστρέψει μία από τις ισχυρότερες ευρωπαϊκές δυναστείες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί ο Νάσος Παπαργυρόπουλος παίζει μπάσκετ στα καμένα στο Μάτι; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ