• LIFE&STYLE

    Κάτι πάει πολύ στραβά με τις διαφημίσεις της Victoria’s Secret


    Ποιος θα περίμενε ότι τα μοντέλα της γνωστής εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret θα χρειάζονταν photoshop. Μια πρόσφατη φωτογραφία στο Instagram και στο Facebook του οίκου αποδεικνύει πως κανείς δεν είναι τέλειος. Μάλιστα, δεδομένου της απαράδεκτης επεξεργασίας που είχε δεχθεί η φωτογραφία, τα δυο μοντέλα Martha Hunt και Stella Maxwell φαίνονται προβληματικά.

    Στη διαφημιστική φωτογραφία, όπως θα δείτε παρακάτω, τα μοντέλα ποζάρουν με παιχνιδιάρικη διάθεση, όμως εντύπωση προκαλεί ο αγκώνας της Hunt (το μοντέλο που βρίσκεται αριστερά).  Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν για το αδέξιο χέρι του μοντέλου ευθύνεται ο φωτισμός ή η πόζα. Οι χρήστες των social media, βέβαια, έριξαν το φταίξιμο στο photoshop και δε σταμάτησαν να αφήνουν αρνητικά σχόλια κάτω από τη φωτογραφία. Υπήρχαν τα πιο μετριοπαθή σχόλια, που χαρακτήριζαν το συγκεκριμένο post άτυχη στιγμή και υπήρχαν και κάποιοι που επιτέθηκαν στην εταιρεία.

    Η φωτογραφία που προκάλεσε σάλο: 

    secret

    Η Martha Hunt (αριστερά) υπό φυσιολογικές συνθήκες:

    View this post on Instagram

    ?? vs. ?? @dogpound @thelumagrothe

    A post shared by Martha Hunt (@marthahunt) on

    Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία εσωρούχων έχει “πειράξει” φωτογραφίες, σε υπερβολικό βαθμό, με αποτέλεσμα να γίνεται εύκολα αντιληπτό. Μάλιστα, το πρώην μοντέλου της Victoria’s Secret,  Erin Heatherton, σε συνέντευξή της στο Motto, είχε δηλώσει: “Είχα πέσει σε  κατάθλιψη γιατί προσπαθούσα τόσο σκληρά να διατηρήσω την εικόνα και το βάρος μου στα επιθυμητά επίπεδα. Είχα φτάσει σε τέτοιο σημείο, όπου τα βράδια γυρνούσα σπίτι από τη γυμναστική μου και κοιτούσα το φαγητό και σκεφτόμουν ότι απλά δεν πρέπει να τρώω.”

    Αναμφισβήτητα, ο χώρος της μόδας είναι ιδιαίτερα σκληρός και ειδικά στο εξωτερικό. Όλα τα μοντέλα πρέπει να παρουσιάζουν μια τέλεια εικόνα, ακόμα και όταν δεν την έχουν. Εκεί μπαίνει στο παιχνίδι το photoshop, όμως, η συγκεκριμένη εταιρεία εσωρούχων και αθλητικών ρούχων έχει πέσει θύμα του πολλές φορές στο παρελθόν. Είτε θα πρέπει να προσλάβουν πιο σοβαρούς επαγγελματίες, είτε θα πρέπει απλά να σταματήσουν να επεξεργάζονται και την παραμικρή λεπτομέρεια των φωτογραφιών. Οι παρακάτω εικόνες αποδεικνύουν τα λάθη που έχουν γίνει κατά καιρούς:

     victoria's secret 1 victoria's secret victoria's secret victoria's secret

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/aggelaki-tis-victorias-secret-stin-pio-esthisiaki-fotografisi-tou/53508

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/mistiko-oplo-tis-victorias-secret-sti-machi-ti-nike-apokalifthike/63100



    ΣΧΟΛΙΑ