ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναστάτωση προκάλεσαν το βράδυ της Παρασκευής οι σκηνές που εκτιλύχθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Ν. Σφακιανάκης, καθώς ο τραγουδιστής αισθάνθηκε αδιαθεσία και τελικά κατέρρευσε on stage.
Στο κέντρο βρισκόταν ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος καθόταν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια. Ο ίδιος ανέβασε σχετικό βίντεο στα social media.
O τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία την ώρα που τραγουδούσε, ενώ ζαλίστηκε τόσο που σταμάτησε να τραγουδάει και έδειξε να μη μπορεί να βγάλει το πρόγραμμα.
Αμέσως στη σκηνή έτρεξαν οι υπάλληλοι του κέντρου και βοήθησαν τον Νότη να φύγει από τη σκηνή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εφετείο Αθηνών: Άσκηση εκκένωσης, για πρώτη φορά εν ώρα πλήρους λειτουργίας
- Ομόλογα: Η απόδοση του 10ετούς αμερικανικού treasury ξεπέρασε προσωρινά το 5%, για πρώτη φορά από το 2023
- EE: Χωρίς επίτευξη ομοφωνίας η συζήτηση για την ανανέωση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας
- Γερμανία: Τρεις νεκροί από πτώση μικρού ιδιωτικού αεροσκάφους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.