• LIFE&STYLE

    Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή ο Ν. Σφακιανάκης (video)

    • NewsRoom
    σφακιανακης

    Νότης Σφακιανάκης


    Αναστάτωση προκάλεσαν το βράδυ της Παρασκευής οι σκηνές που εκτιλύχθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Ν. Σφακιανάκης, καθώς ο τραγουδιστής αισθάνθηκε αδιαθεσία και τελικά κατέρρευσε on stage.

    Στο κέντρο βρισκόταν ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος καθόταν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια. Ο ίδιος ανέβασε σχετικό βίντεο στα social media.

    O τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία την ώρα που τραγουδούσε, ενώ ζαλίστηκε τόσο που σταμάτησε να τραγουδάει και έδειξε να μη μπορεί να βγάλει το πρόγραμμα.

    Αμέσως στη σκηνή έτρεξαν οι υπάλληλοι του κέντρου και βοήθησαν τον Νότη να φύγει από τη σκηνή.

    Στο καμαρίνι του έσπευσε ο προσωπικός του γιατρός και τον εξέτασε αμέσως. Διαπίστωσε ότι δεν τρέχει κάτι σοβαρό αλλά συνέστησε στον τραγουδιστή να μη βγει για το δεύτερο πρόγραμμα.


    «Η στιγμή που οι συνεργάτες του Νότη τον απομακρύνουν από την σκηνή του Βοτανικού μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε !! Ευτυχώς δεν ήταν κάτι το σοβαρό μιας και κατέφθασε αμέσως και ο προσωπικός του γιατρός αμέσως!» έγραψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στη λεζάντα του βίντεο στο Instagram. Από κάτω σχολίασε ένας αυτόπτης μάρτυρας: «Πάγωσαμε όλοι όσοι ειμασταν εκεί, αλλα ολα καλα! Περαστικά άρχοντα» αναφέρεται στη λεζάντα.

     



    ΣΧΟΛΙΑ