• LIFE&STYLE

    Κατερίνα Καινούργιου: Πόσο κλάμα έχω ρίξει για να γίνω αποδεκτή από την Ρούλα Κορομηλά (video)

    • NewsRoom

    Κατερίνα Καινούργιου, Ρούλα Κορομηλά


    Με πικρία και στενοχώρια μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου για την συνεργασία της με την Ρούλα Κορομηλά στον Alpha.

    Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Κορομηλά, στον Νίκο Χατζηνικολάου, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην επαγγελματική της συνεργασία με την παρουσιάστρια:

    «Με την Ρούλα είχαμε συνεργαστεί στον Alpha. Πριν 10 χρόνια, όταν με είχε ζητήσει ο Νίκος Μουτσινάς από το Mega για την ομάδα του ‘Δέστε τους’, ήταν διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος.

    Πόσο κλάμα έχω ρίξει, παιδιά, για να γίνω αποδεκτή στη Ρούλα, δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Δεν με ήθελε με τίποτα!

    Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας μου συνέχεια άκουγα από τη Ρούλα, παρ΄ όλο που τη θαυμάζω και τη θαύμαζα πάρα πολύ, ότι δεν θα τα καταφέρεις. Δεν κάνεις, δεν μπορείς.

    Μου το έλεγε στα ίσια. Ακόμα και στο ακουστικό άκουγα πως όλα είναι λάθος. Θυμάμαι πως πήγαινα στη δουλειά μου από τις 7 το πρωί και έφευγα στις 12 τη νύχτα, συνέχεια άκουγα από τη Ρούλα ότι δεν μπορείς.

    Έκλαιγα, με έπιαναν οι οπερατέρ και μου έλεγαν πως μπορεί να θέλει να στηρίξει πιο πολύ τη Μαρία Ηλιάκη που ήταν πολύ κοντά. Χίλια δυο. Θυμάμαι να κλαίω… Να κλαίω συνέχεια… Να προσπαθώ να γίνω αρεστή στη Ρούλα και να μην μπορώ. Γιατί για μένα ήταν, και συνεχίζει να είναι, η κορυφαία παρουσιάστρια», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

    «Δίχως επιχειρήματα μου έλεγε συνέχεια πως ‘θες δουλειά, θες δουλειά, θες δουλειά’. Μου έλεγε, όντως, για το μακιγιάζ, ότι πρέπει να μιλάω λιγότερο και να ακολουθώ τους κεντρικούς παρουσιαστές. Έτσι και γινόταν. Θυμάμαι τότε τον Νίκο που με έπιανε, επειδή έκλαιγα στα παρασκήνια, και μου έλεγε: ‘Κατερίνα, αυτοσαρκάσου! Πίστεψε στον εαυτό σου! Ακολούθησε τις οδηγίες μου και θα τα καταφέρεις’.

    Δεν ξέρω αν τα κατάφερα, έχω πολύ πορεία και δρόμο ακόμα. Δουλεύω 16 χρόνια στο χώρο και είναι τιμή μου να με συγκρίνει με όλα αυτά τα ονόματα που είναι περισσότερα χρόνια στο χώρο.

    Η Ρούλα, όμως, ξέρει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει σκληρή και άδικη κριτική. Ξέρει όμως πολύ καλά πως ο κόσμος είναι εκείνος που βλέπει την πραγματικότητα και επιλέγει έναν παρουσιαστή», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του OPEN.

    «Να πω στην κυρία Κορομηλά με όλο τον σεβασμό και την αγάπη που της έχω όλα αυτά τα χρόνια, λίγο με παράπονο, ότι θεώρησα στο πρόσωπο μου τουλάχιστον λίγο άδικη τη συγκεκριμένη κριτική», κατέληξε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ