• LIFE&STYLE

    Κατερίνα Καινούργιου: Η άγνωστη σχέση με τον διευθυντή του γηροκομείου που αυτοκτόνησε

    • NewsRoom

    Κατερίνα Καινούργιου


    Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η τραγική αυτοκτονία του Δημήτρη Καμπανάρου, διευθυντή του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, όπου εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού.

    Για την άγνωστη σχέση που είχε με τον Δημήτρη Καμπανάρο μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ευτυχείτε».

    Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν «δυνατό» άνθρωπο, ο οποίος λύγισε από την πίεση του κορονοϊού. Ο ίδιος ήταν ορκισμένος «εχθρός» του. Είχε βάλει στοίχημα με τον εαυτό του να μην παρεισφρήσει ο ιός μέσα στη δομή του. Μια μονάδα που δημιούργησε στο όνομα της γιαγιάς του, Άρτεμις.

    Σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως τις τελευταίες εβδομάδες μιλούσε μαζί του για ένα προσωπικό της θέμα και όταν άκουσε την είδηση πως αυτοκτόνησε έπαθε σοκ.

    «Εδώ και δυο εβδομάδες έχω ένα προσωπικό θέμα με τον άντρα της γιαγιάς μου και μιλούσαμε συνέχεια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Μου εξηγούσε τα πάντα για τα γηροκομεία να με βοηθήσει. Μέχρι προχθές ανταλλάσσαμε μηνύματα, με ρώταγε τι έγινε τελικά. Πολύ γλυκός άνθρωπος. Ζούσε για αυτό, για να βοηθάει ηλικιωμένους ανθρώπους» είπε με συγκίνηση η παρουσιάστρια.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ