• LIFE&STYLE

    Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ρομαντικό δείπνο με σούσι και θαλασσινά

    Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης

    Φίλιππος Τσαγκρίδης και Κατερίνα Καινούργιου


    Ένα ρομαντικό δείπνο σε γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο στα Βριλήσσια απόλαυσαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι, που διατηρεί σχέση τον τελευταίο χρόνο, μοιράστηκε με τους followers τους όμορφες εικόνες από τα νόστιμα πιάτα που δοκίμασαν. Όπως φαίνεται, την τιμητική τους είχαν το σούσι και τα θαλασσινά. Το τελευταίο διάστημα μοιράζονται όλο και περισσότερο εικόνες από κοινές εξορμήσεις και ρομαντικά δείπνα στο Instagram.

    Ήταν τον περασμένο Απρίλιο, όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά οι φήμες περί ερωτικού ειδυλλίου, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν τρεις μήνες αργότερα, καθώς οι δυο τους αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους με κοινές εξόδους.

    Τελευταία και συγκεκριμένα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η όμορφη παρουσιάστρια και ο γοητευτικός εφοπλιστής ταξίδεψαν στη Μύκονο, όπου έμειναν στο σπίτι που διαθέτει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης.

    Πλέον, η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο Open ολοκληρώθηκε για φέτος, με την παρουσιάστρια να ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβρη και να ξεκινάει επίσημα τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον αγαπημένο της.

    Δείτε φωτογραφίες από τα Instagram Stories τους:



    ΣΧΟΛΙΑ