• LIFE&STYLE

    Κατά τη διάρκεια του κακού σεξ, οι γυναίκες σκέφτονται τα… fast food!

    • NewsRoom


    Σύμφωνα με ειδικούς το κακό σεξ ανοίγει την όρεξη στις γυναίκες για fast food. Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, αν οι γυναίκες δεν ευχαριστιούνται την ωρα που κυλιούνται στα σεντόνια θα αρχίσουν να ονειροπωλούν παχυντικα φαγητά και σνάκ. Τα συμπεράσματα αυτά προέκυψαν από την μελέτη των στοιχείων στην εφαρμογή “Whisper”.

    newego_LARGE_t_1101_54351901

    Oι γυναίκες που δεν απολαμβάνουν το σεξ παραδέχτηκαν ότι την ώρα που ο σύντροφός τους προσπαθεί να τις ικανοποιήσει – δίχως όμως να το πετυχαίνει – δεν σκέφτονται τα μαγαζιά αλλά το πώς θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο τους με λιπαρά φαγητά.

    Από την πλευρά τους, οι άνδρες κατά την διάρκεια της συνουσίας, σκέφτονται μόνο την ερωτική τους απόδοση, το πώς δηλαδή θα ικανοποιήσουν την σύντροφό τους και τον εαυτό τους, έχοντας – κάποιες φορές – στο μυαλό τους ταινίες πορνό που είδαν πρόσφατα.

    Κατά τη διάρκεια ενός κακού σεξ, οι κυρίες σκέφτονται τα cheeseburger και τα αλμυρά σνακ, όπως προκύπτει από τη μελέτη των στοιχείων στην  εφαρμογή, όπου οι γυναίκες ανταλλάσσουν τις μυστικές σκέψεις τους ανώνυμα. Οι σκέψεις αυτές ήταν που πρόδωσαν τα ανθυγιεινά σχέδια που κάνουν κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής με τον σύντροφό τους, όταν δεν την απολαμβάνουν.

    landscape-1438967517-libido

    Ο λόγος βρίσκεται στο “Όταν το σεξ είναι καλό, ο εγκέφαλος της γυναίκας πλημμυρίζει από ευχάριστη και πιο συγκεκριμένα από τις ορμόνες της ικανοποίησης” άρα εξηγείται γιατί το αίσθημα της ικανοποίησης και του πόθου στη διάρκεια του σεξ υπονομεύουν την όρεξη για αλμυρά και λιπαρά φαγητά.

    Υπάρχουν, όμως, και γυναίκες οι οποίες κατά την διάρκεια του σεξ, σκέφτονται τα… κουλούρια για να έρθουν πιο γρήγορα σε οργασμό. Άλλες γυναίκες σκέφτονται κατά την ερωτική πράξη τις γάτες τους, τον δονητή τους ή απλά… άλλες γυναίκες. Περι ορέξεως…

     

    Διαβάστε ακόμα:

    http://www.mononews.gr/etsi-tha-ginete-plousii-apo-to-spiti-sas/40815

     

    http://www.mononews.gr/xrises-sxeseis-40556-2/40556

    http://www.mononews.gr/to-neo-soutien-pou-den-afini-polla-stin-fantasia-ton-andron/40658

     



    ΣΧΟΛΙΑ