• LIFE&STYLE

    Κάρμεν Ρουγγέρη: Πώς έβγαζα €50.000 τον μήνα

    • NewsRoom
    Η Κάρμεν Ρουγγέρη στην εκπομπή Status

    Η Κάρμεν Ρουγγέρη στην εκπομπή Status


    Μια δημιουργική και πρωτότυπη, αλλά άκρως προσοδοφόρα ιδέα είχε η Κάρμεν Ρουγγέρη προκειμένου να βγάλει έξτρα εισόδημα.

    Η αγαπημένη ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Status στο Astra TV και μίλησε, μεταξύ άλλων, για μια περίοδο στη ζωή της κατά την οποία βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο προκειμένου να βγάλει – πολλά – περισσότερα χρήματα.

    Όπως αποκάλυψε τα ταλέντο της στη ζωγραφική ήταν αυτό που της απόφερε εισόδημα μέχρι και 50.000 ευρώ τον μήνα!

    «Το σπίτι μου το έκανα από τη ζωγραφική», εξομολογήθηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

    «Κάποια στιγμή δεν μας έφταναν τα χρήματα για να πληρώσουμε τα γραμμάτια για το δάνειο του σπιτιού και έβαλα μπροστά τη ζωγραφική στο ύφασμα, έκανα ζωγραφιστά νυφικά. Κι από ‘κει που έπαιρνα 3.500 μισθό στο Εθνικό Θέατρο, έβγαζα 50.000 από τη ζωγραφική», αποκάλυψε.

    «50.000 ευρώ τον μήνα! Κι έτσι έκανα το σπίτι μου, το αυτοκίνητό μου, όλα από αυτό. Το έκανα για 8 χρόνια, δούλεψα πολύ. Βέβαια, μετά βγήκαν και ανταγωνιστές, γιατί πρώτη το είχα λανσάρει εγώ. Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε έβρισκα τρόπο να βρω κάτι καινούργιο για να μπορέσω να τα βγάλω πέρα καλύτερα στη ζωή μου. Και οτιδήποτε έβαζα με τον νου μου αποδεικνυόταν ότι θα πάει καλά», ανέφερε στη συνέχεια.

    «Ζωγράφισα το νυφικό μου και πήγα με μία φίλη μου σε ένα κατάστημα και τους λέω: ”γιατί να έχετε ένα κεντημένο νυφικό και να μην έχετε ένα ζωγραφιστό;” Λέει αυτός ”ενδιαφέρομαι, έχω παλιά νυφικά και δεν ξέρω τι να τα κάνω”. Τα παίρνω εγώ, ζωγράφισα ένα-δύο νυφικά, τα έβαλε στη βιτρίνα και έγιναν ανάρπαστα. Με έπαιρναν μέχρι από τη Λάρισα και μου ζητούσαν νυφικά», δήλωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

    Μαίρη Συνατσάκη: Τα πρώτα γενέθλια με την κόρη της – Το συγκινητικό βίντεο



    ΣΧΟΛΙΑ