• LIFE&STYLE

    Κάνιε Γουέστ: Το παραλήρημα στο Twitter και το προκλητικό videο που εξόργισε 

    • NewsRoom
    Κάνιε Γουέστ

    Κάνιε Γουέστ


    Σε νέο παραλήρημα στο αγαπημένο του Μέσο, το Twitter ξέσπασε ο Κάνιε Γουέστ, με μια σειρά από tweets κατακρίνοντας τις δισκογραφικές εταιρείες, αλλά και ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει τον ίδιο να… ουρεί πάνω σε ένα αγαλματάκι των βραβείων Grammy’s.

    Ο 43χρονος ράπερ και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, ο οποίος ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, χωρίς ωστόσο να προλαβαίνει τις προθεσμίες, ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο βρίσκεται στην τουαλέτα, όπου έχει ρίξει μέσα στη λεκάνη ένα από τα 21 βραβεία Grammy που έχει κερδίσει και… ουρεί.

    «Πιστέψτε με… Δεν θα σταματήσω», έγραψε στο Tweet.

    Όπως αναφέρει η Daily Mail αναφέρεται στην προσπάθειά του να αποδεσμευτεί από τα συμβόλαια που έχει υπογράψει με τις εταιρείες Universal και Sony και αφορούν στα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του.

    Η «μάχη» του Κάνιε Γουέστ με τις εν λόγω εταιρείες ξέσπασε τη Δευτέρα, όταν ο μουσικός ξέσπασε εναντίον της δομής της μουσικής βιομηχανίας, που «κλέβει» τη δύναμη από τους ίδιους τους μουσικούς και την εκχωρεί στις δισκογραφικές, ώστε να ελέγχουν πλήρως τη δουλειά τους.

    Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, ο ράπερ έχει δεσμευτεί να μη βγάλει άλλη μουσική αν δεν αποδεσμευτεί από τις συμβάσεις που έχει υπογράψει με την Universal και τη Sony.

    Μάλιστα, δεν δίστασε να ανεβάσει όλα τα συμβόλαιά του στο Twitter.

    Μέσα σε μια από τις αναρτήσεις που δημοσίευσε, ο ράπερ κοινοποίησε τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας ενός συντάκτη από το περιοδικό Forbes, τον οποίο αποκάλεσε «οπαδό της λευκής υπεροχής».

    «Αν κάποιος από τους φαν μου θέλει να του τηλεφωνήσει… είναι συντάκτης του Forbes», σημείωσε ο Γουεστ κοινοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου του δημοσιογράφου Ράνταλ Λέιν.

    Ο ράπερ έχει επανειλημμένα επικρίνει το περιοδικό στο παρελθόν επειδή δεν τον αποκαλεί «δισεκατομμυριούχο» στα άρθρα του. Μετά από 30 περίπου λεπτά από την ανάρτηση του Κάνιε, το Twitter την απέκρυψε και στη συνέχεια το ποστ διαγράφηκε.

    Προηγουμένως και συγκεκριμένα την Τρίτη, ο Κάνιε «τα έβαλε» με το NBA, κατηγορώντας τη διοργανώτρια αρχή για υποδούλωση των μαύρων αθλητών.

    «Η μουσική βιομηχανία και το NBA είναι τα σημερινά δουλεμπορικά πλοία και εγώ είμαι ο νέος Μωυσής», έγραψε ο Κάνιε.



    ΣΧΟΛΙΑ