• Fashion

    Καλοκαίρι 2018: Τι να φορέσω στην παραλία;


    Έτοιμη για παραλία κι αυτό το καλοκαίρι 2018; Φόρεσες το μαγιώ, το καπέλο σου, τα γυαλιά σου, πήρες και τη μεγάλη τσάντα σου αλλά δεν ξέρεις τι να φορέσεις μέχρι να πας στην…παραλία; Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες και κάποια tips για να αναβαθμίσεις το ντύσιμό σου και να είσαι υπέροχη και στιλάτη στην παραλία.

    1. Μονόχρωμα μακριά καφτάνια – Συνδύασε το καφτάνι σου με ένα καπέλο μικρό ή μεγάλο και μερικά καλοκαιρινά ασημένια κοσμήματα για boho στυλ. Φόρεσε δερμάτινα σανδάλια ή σαγιονάρες κι είσαι έτοιμη για μια ολόκληρη μέρα.

    2. Εθνικ πολύχρωμα μακριά καφτάνια- Ακολούθησε το ίδιο στυλ, με ένα panama hat ή ακόμη και τιρμπάν ή μαντήλι. Φόρεσε αν θες δυο βραχιόλια, δερμάτινα σανδάλια και κράτα μια καλοκαιρινή τσάντα με κρόσια. 

    3. Χαλαρές παντελόνες συνδυασμένες με το πάνω μέρος του μαγιώ σου. Είτε φοράς ολόσωμο, είτε μπικίνι, μια χαλαρή παντελόνα συνδυάζεται τέλεια. Χωρίς να χρειάζεσαι τίποτε άλλο, φοράς τα γυαλιά και το καπέλο σου και είσαι απλή και στιλάτη.  

    4. Τζιν σορτσάκια συνδυασμένα με κιμονό- Αυτή η μόδα με τα σορτσάκια παραμένει στην πρωτη γραμμή και φέτος. Φόρεσέ τα με κιμονό, μακριά ή κοντά, το μαγιώ σου από μέσα ή μπλουζάκια crop top, καπέλα και boho κοσμήματα. 

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρία στυλιστικά λάθη που κάνουμε το καλοκαίρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολύτιμα tips για να μακιγιαριστείτε αν είστε καλεσμένες σε γάμο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ροζ & Κόκκινο: Ο hot συνδυασμός του φετινού καλοκαιριού



    ΣΧΟΛΙΑ