• LIFE&STYLE

    Κάιλι Τζένερ: Μήνυση στην εταιρεία καλλυντικών της – Τι συνέβη

    Kylie Jenner


    Από συνεργάτη της εταιρείας η μήνυση

    Στα δικαστήρια οδηγείται η εταιρεία της Κάιλι Τζένερ (Kylie Jenner), με στόχο να προστατευθεί η μυστική φόρμουλα των καλλυντικών της.

    Η εταιρεία της Κάιλι, «King Kylie», μηνύθηκε από την «Seed Beauty», την εταιρεία με την οποία συνεργάστηκε από το 2016 για την παραγωγή της αποκλειστικής φόρμουλας των προϊόντων της. Η μηνύτρια εταιρεία ισχυρίζεται τώρα ότι, με την συμφωνία συνεργασίας που έχει υπογράψει η Κάιλι με την όμιλο ομορφιάς Coty, κινδυνεύουν να διαρρεύσουν τα μυστικά της Seed.

    Στα έγγραφα που επικαλείται το TMZ, η Seed λέει ότι παρείχαν την πολύτιμη συνταγή τους για την επιτυχία της σειράς μακιγιάζ στην Κάιλι και τους συνεργάτες της, εδώ και χρόνια. Η εταιρεία, μάλιστα, υποστηρίζει ότι η επιτυχία των καλλυντικών προϊόντων της εταιρείας της Κάιλι Τζένερ βασίζεται ακριβώς στη χρήση αυτής της φόρμουλας.

    Η εταιρεία, μάλιστα, αναφέρει ότι λόγω αυτής της επιτυχίας, η Κάιλι Τζένερ εκτοξεύθηκε -έστω και για λίγο- στη λίστα των δισεκατομμυριούχων.

    Η έκρηξη της εταιρείας στο χώρο της ομορφιάς, ισχυρίζεται η Seed, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα εμπορικά μυστικά της… αλλά τώρα, υποστηρίζει ότι κινδυνεύουν να διαρρεύσουν στην Coty… που είναι ανταγωνίστριά της.

    Όπως είναι ήδη γνωστό, η Κάιλι πώλησε πρόσφατα το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας της στην Coty έναντι 600 εκατ. δολαρίων.

    Προχωρώντας σε αυτήν τη συμφωνία, η Seed ισχυρίζεται ότι η εταιρεία της Κάιλι αρνήθηκε να διαβεβαιώσει επαρκώς ότι δεν θα διαρρεύσουν τα μυστικά της, καθώς η εταιρεία πιστεύει ότι η Coty θα τα χρησιμοποιήσει για την ενίσχυση του ομίλου. Εξαιτίας αυτού, η Seed λέει ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να ζητήσει την δικαστική παρέμβαση για να εμποδίσει την Κάιλι και την Coty να χρησιμοποιήσουν τα εμπορικά της μυστικά.



    ΣΧΟΛΙΑ