• LIFE&STYLE

    Κάιλι Τζένερ-Αναστασία Καρανικολάου: Ποζάρουν σαν δίδυμες με ασορτί κορσέ της Κιμ Καρντάσιαν

    • NewsRoom

    Κάιλι Τζένερ και Αναστασία Καρανικολάου


    Σαν δίδυμες ποζάρουν στον φακό η Κάιλι Τζένερ και η Αναστασία Καρανικολάου, φορώντας τα εφαρμοστά σύνολα SKIMS, που έχει δημιουργήσει η Κιμ Καρντάσιαν.

    Οι δύο κολλητές φίλες «άναψαν» φωτιές στο Instagram, όπου μοιράστηκαν φωτογραφίες με κορσέδες σε nude απόχρωση, ψηλοτάκουνα και φανταχτερά γυαλιά, συγκεντρώνοντας γρήγορα εκατομμύρια likes από τον κόσμο που παρακολουθεί την κάθε τους κίνηση.

    «Fun fact: Κάνουμε εμφανίσεις σαν δίδυμες από τότε που πηγαίναμε σχολείο», γράφει η πρώην δισεκατομμυριούχος Κάιλι Τζένερ, στη λεζάντα των φωτογραφιών, μαρτυρώντας την φιλία τους που μετρά πολλά χρόνια.

    «Δεν φεύγαμε από το σπίτι αν δεν φορούσαμε ασορτί ρούχα. Προετοιμαστείτε λοιπόν να βλέπετε τέτοιες φωτογραφίες για μια ζωή», προσθέτει η Τζένερ, φανερώνοντας την αδυναμία που τρέφει για την 22χρονη Ελληνίδα Αναστασία ή Stassie, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της.

    Η Κάιλι και η Αναστασία περνούν πολύ χρόνο μαζί, ενώ μοιράζονται συχνά φωτογραφίες τους με σέξι πόζες, φορώντας ρούχα ή μαγιό που αναδεικνύουν τις πλούσιες καμπύλες τους.

    «Twin 4 life», γράφει η Καρανικολάου στη λεζάντα της δικής της ανάρτησης, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν σχολιάζει με ενθουσιασμό: «Δίδυμες σε Skims!!!».

    Δείτε τις αναρτήσεις στο Instagram:

    View this post on Instagram

    aaand we’re back🤎🤎

    A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on



    ΣΧΟΛΙΑ