• LIFE&STYLE

    Υπ. Υγείας: Η Βίκυ Σταυροπούλου μας δείχνει τον τρόπο να φτιάξουμε απλά και εύκολα μία μάσκα προσώπου στο σπίτι


    Η επιτυχημένη ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου μας δείχνει τον τρόπο να φτιάξουμε απλά και εύκολα μία μάσκα προσώπου στο σπίτι για προστατευτούμε από τον κορονοϊό.

    Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ του υπουργείου Υγείας, στο οποίο υπάρχουν οδηγίες για την δημιουργία υφασμάτινης μάσκας. Με χιούμορ και διάθεση, η Βίκυ Σταυροπούλου δείχνει βήμα-βήμα πόσο εύκολη είναι η κατασκευή μάσκας.

    Το βίντεο αναρτήθηκε στην σελίδα «Μένουμε Ασφαλείς» στο Facebook με την εξής λεζάντα: «Απλές οδηγίες για να φτιάξουμε υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι μας. Φροντίζουμε πάντα να ακολουθούμε τις οδηγίες και στην εφαρμογή της μάσκας, και πάντα θυμόμαστε: πλένουμε τα χέρια μας συχνά και κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Βγαίνουμε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς».

    Βγαίνουμε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς

    Απλές οδηγίες για να φτιάξουμε υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι μας. Φροντίζουμε πάντα να ακολουθούμε τις οδηγίες και στην εφαρμογή της μάσκας, και πάντα θυμόμαστε: πλένουμε τα χέρια μας συχνά και κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Βγαίνουμε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς.

    Posted by Μένουμε Ασφαλείς on Sunday, May 3, 2020



    ΣΧΟΛΙΑ