• LIFE&STYLE

    Ιωάννα Τούνη: Σάλος στο Twitter μετά τη δήλωσή της για τους Παξούς – Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει

    • NewsRoom
    Ιωάννα Τούνη: Σάλος στο Twitter μετά τη δήλωσή της για τους Παξούς - Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει

    Ιωάννα Τούνη


    Κύμα αντιδράσεων σήκωσε η ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Τούνη, την Κυριακή, αναφορικά με το κλείσιμο των εστιατορίων το μεσημέρι λόγω καύσωνα.

    Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας περνάει μέρος των διακοπών της στους Παξούς αυτό το διάστημα. Το μεσημέρι της Κυριακής, θέλησε μαζί με την παρέα της να απολαύσει το γεύμα της σε ένα εστιατόριο του νησιού, ωστόσο, προς έκπληξή της τα περισσότερα μαγαζιά ήταν κλειστά λόγω του ακραίου καύσωνα των ημερών.

    Στη συνέχεια, η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ακολουθείται από 800.000 άτομα, θέλησε να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός. Συγκεκριμένα η δήλωση της Ιωάννας Τούνη που ανέβασε στο Instagram Story της και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αναφέρει τα εξής:

    «Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι high season, 1η Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί. Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε».

    Αυτό, όμως, που δεν συνειδητοποίησε η Ιωάννα Τούνη είναι το γεγονός ότι το ωράριο των καταστημάτων έχει αλλάξει λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που επικρατούν από την προηγούμενη εβδομάδα κιόλας.

    Μάλιστα, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, σε εφαρμογή τίθενται έκτακτα μέτρα προστασίας των εργαζομένων. Ειδικότερα, οι εργοδότες καλούνται να προβούν τόσο στη λήψη των απαραίτητων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, όσο και σε μείωση απασχόλησης ή/και παύση εργασιών κατά τις ώρες θερμοκρασιακής αιχμής (12.00-16.00), όπου αυτό κριθεί, κατά περίπτωση, απαραίτητο.

    Όπως είναι φυσικό, οι ακόλουθοί της αντέδρασαν έντονα εναντίον των όσων έγραψε με αποτέλεσμα να μεταφέρουν τον θυμό και την ενόχλησή τους στο Twitter, όπου οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου αποδοκίμασαν την Ιωάννα Τούνη, χρησιμοποιώντας το hashtag #Τουνη, το οποίο έφτασε γρήγορα στα Δημοφιλέστερα Θέματα της ημέρας.

    Σημειώνεται ότι λίγο αργότερεα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας My Style Rocks, διέγραψε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ωστόσο, ήταν ήδη αργά αφού είχε γίνει ήδη viral.

    Δείτε την ανάρτηση που έσβησε η Τούνη:

    Ιωάννα Τούνη: Σάλος στο Twitter μετά τη δήλωσή της για τους Παξούς - Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει

    Δείτε μερικά tweets:

    Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη influencer δημιουργεί σάλο με τις δηλώσεις της σχετικά με τους εργαζομένους και τον μισθό των 800 ευρώ.

    «Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στη Σάσα Σταμάτη για την αποζημίωση ειδικού σκοπού που λάμβαναν όσοι τίθονταν σε αναστολή εργασίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

    Διαβάστε επίσης:

    Ιωάννα Τούνη: Το υπέρογκο χρηματικό ποσό που της πρόσφεραν για το Survivor (video)

    Ιωάννα Τούνη: Απάντησε για την σέξι πόζα στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος και έκανε τα πράγματα χειρότερα (video)

    Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Γιατί χώρισαν μετά από 12 χρόνια



    ΣΧΟΛΙΑ