• LIFE&STYLE

    Ίντριγκα στο Παλάτι: Γιατί η Καμίλα δεν θα παρευρεθεί στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας;

    • NewsRoom
    καμιλα-πριγκιπισσα-ευγενια-


    Όλα είναι έτοιμα για τον βασιλικό γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας και του συντρόφου της, Τζακ Μπρουκσμπάνκ, ωστόσο η είδηση ότι η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα δεν θα δώσει το «παρών» έχει αναστατώσει την Μεγάλη Βρετανία.

    Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η Καμίλα έχει προγραμματίσει επίσημη επίσκεψη στο δημοτικό σχολείο Crathie με αποτέλεσμα να μην παρευρεθεί στον λαμπερό γάμο της ανιψιάς της. Οι κακές γλώσσες, πάντως, κάνουν λόγο για κακές σχέσεις μεταξύ της Καμίλα και του πατέρα της νύφης, πρίγκιπα Άντριου.

    Για την βασιλική οικογένεια η απουσία της Καμίλα από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, κινδυνεύει να γυρίσει μπούμερανγκ και μάλιστα εν μέσω μιας έντονης κριτικής για το κόστος των 2 εκατομμυρίων λιρών που θα στοιχίσει στους φορολογούμενους η φαντασμαγορική τελετή.

    Πάντως, οι φίλοι του ζευγαριού λένε πως η Καμίλα δεν σνομπάρει το γάμο και πως πρόκειται απλά για ένα μπέρδεμα με τις ημερομηνίες. Μάλιστα, αναφέρουν πως έστειλε χειρόγραφη επιστολή στην Ευγενία, ζητώντας συγγνώμη που δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γάμο της. Σε αυτή, εξήγησε ότι είχε δεσμευτεί να επισκεφθεί ένα τοπικό σχολείο και πως δεν ήθελε να απογοητεύσει τα παιδιά.

    πριγκίπισσα Ευγενία
    Τζακ Μπρούκσπανκ και πριγκίπισσα Ευγενία

    «Αγαπάει την Ευγενία και την αδερφή της Βεατρίκη και είναι πολύ στενοχωρημένη που δεν θα μπορέσει να βρεθεί δίπλα της στην τόσο σημαντική για εκείνη στιγμή».

    Ωστόσο, δεν είναι μυστικό ότι η Καμίλα δεν είναι και πολύ κοντά στους γονείς των κοριτσιών, τον πρίγκιπα Άντριου και την Σάρα Φέργκιουσον.

    Οι περισσότεροι μπορεί να σκεφτούν πως η Καμίλα και η Σάρα θα μπορούσαν να έρχονταν πιο κοντά χάρη στις κοινές του εμπειρίες, καθώς και τις δύο με κάποιο τρόπο τις είχε απορρίψει το παλάτι. Μάλιστα, δεν είχαν κληθεί να παρευρεθούν στο γάμο του πρίγκιπα Έντουαρντ με την Σοφί Ρις-Τζόουνς, ωστόσο, αυτό δεν φάνηκε να ενώνει τις δυο γυναίκες.

    πριγκιπας-
    Ο πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα και ο πρίγκιπας Άντριου

    Η Καμίλα, λέγεται, μάλιστα, ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις ούτε με τον Άντριου. Σύμφωνα με πηγές της βασιλικής οικογένειας, αισθάνεται πως ο Δούκας του Γιορκ δεν μίλησε υπέρ της και του Καρόλου όταν πάλευαν να πάρουν την βασιλική αποδοχή για την σχέση τους μετά τον θάνατο της Νταϊάνα.

    «Η Καμίλα πάντα ένιωθε ότι ο Άντριου θα μπορούσε να είχε κάνει περισσότερα», λέει η πηγή.

    «Η βασίλισσα ακούει τον Άντριου και θα μπορούσε να βοηθήσει τον αδερφό του σε μια εποχή που είχε λίγους συμμάχους στην οικογένεια. Μάλιστα, δεν τους βοήθησε καθόλου την ώρα που η υποστήριξη σήμαινε τόσα πολλά γι’ αυτούς. Η απουσία της από τον γάμο, δείχνει πόσο αυτοπεποίθηση έχει πλέον. Πριν από λίγο καιρό, δεν θα τολμούσε να απουσιάσει από ένα τόσο σημαντικό οικογενειακό γεγονός», αναφέρει η πηγή.

    κάρολος-καμίλα
    Πρίγκιπας Κάρολος και Καμίλα Πάρκερ, Δούκισσα της Κορνουάλης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Σελίμ Σελτζούκ στο σημερινό MasterChef Junior (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η λεπτομέρεια που μπορεί να προδώσει την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ – Και δεν είναι η κοιλιά της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκαλύψεις-«φωτιά»: Η Καμίλα προσπάθησε να χωρίσει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ από την Κέιτ Μίντλετον



    ΣΧΟΛΙΑ