• LIFE&STYLE

    Instagram το νέο business “όπλο”! 11 επιχειρηματικοί κολοσσοί μας το αποδεικνύουν

    • NewsRoom


    Με περισσότερους από 400 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε μηνιαία βάση, το Instagram και (κατ’ επέκταση τα συνδεδεμένα με αυτό website) έχει καταστεί ίσως ένα από τα σημαντικότερα business εργαλεία προβολής ανά τον κόσμο! Αποδεικνύοντας πως δεν αποτελεί απλά ένα μέσο όπου ανεβάζεις τις φωτογραφίες σου, αλλά και ένας εξαιρετικός τρόπος να δείξεις την καλύτερη πλευρά της εταιρείας σου, πολλές μεγάλες επιχειρήσεις δίνουν δυναμικό παρόν και το αξιοποιούν αποτελεσματικά με απίστευτες εικόνες και video!

    1. Starbucks

    Για να προωθήσει το όνομά της και να επικοινωνήσει με τους πελάτες του στο Instagram η γνωστή αλυσίδα καφέ, συνήθως επιλέγει εικόνες των followers τους κάνοντάς τους μέρος της ιστορίας της.

    2. Ben & Jerry’s

    Τα Ben & Jerry’s εκτός από υπέροχο παγωτό έχουν και μία πολύ καλή στρατηγική προώθησης των προϊόντων τους, κάτι που φαίνεται και στο τρόπο που διαχειρίζονται το μέσο κοινωνικής δικτύωσης!

    https://www.instagram.com/p/BH4JvaAj_JC/?tagged=bennjerrys

    3. Sephora

    Τα Sephora, το χρησιμοποιούν με έναν πολύ έξυπνο τρόπο, δίνοντας βάση και προβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα καλλυντικά τους!

    4.  Intel

    Η Intel που πρωτοπορεί εδώ και χρόνια στο τομέα της τεχνολογίας, διαθέτει ως όφειλε έναν εντυπωσιακό λογαριασμό, γεμάτο από φωτογραφίες και video των εργαζομένων της εν ώρα δράσης!

    5. American Express

    Το Instagram της American Express είναι γεμάτο με φωτογραφίες από τουριστικά μέρη.

    View this post on Instagram

    Monday lunch break in the park.

    A post shared by American Express (@americanexpress) on

    6. Ikea

    Στο λογαριασμό του Ikea θα δεις όλους εκείνους τους πιθανούς συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις με τα έπιπλα και τα αντικείμενα του.

    7. Audi

    Η Audi έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες και video με όμορφα τοπία όπου φυσικά πρωταγωνιστές είναι τα αυτοκίνητα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

    8.  Converse

    Η εικόνα της Converse τροφοδοτείται από τους ίδιους τους followers του, που ανεβάζουν φωτογραφίες και video από μοναδικές στιγμές τους!

    View this post on Instagram

    #converse #by @viewsandshoes

    A post shared by Converse (@_converse_) on

    9. Oreo

    Η Oreo, μοιράζεται μαζί μας δημιουργικές φωτογραφίες κυρίως από διακοπές!

    10. GoPro

    Οι φωτογραφίες της GoPro είναι από απίστευτες και μοναδικές στιγμές που έχει συλλάβει η κάμερα, αποδεικνύοντας την καλή της ποιότητα.

    11. Red Bull

    Η RedBull εστιάζει κυρίως στο κοινό και λιγότερο στο ίδιο το προϊόν!

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί οι “άγγελοι” της Victoria’s Secret φοβούνται τους τρομοκράτες; (pics & video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ουρές για να αγοράσουν το μπουκάλι κονιάκ των 3.000 ευρώ! Η Remy Martin ανοίγει νέα καταστήματα σε Ευρώπη και ΗΠΑ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Instagram γέμισε καρδούλες! Απίστευτη μαμά μοιράζεται τις πιο γλυκές μεταμορφώσεις της κορούλας της



    ΣΧΟΛΙΑ