• LIFE&STYLE

    Είναι έτοιμη η Κέιτ Μίντλετον για το τέταρτο παιδί;

    • NewsRoom


    Στην πρόσφατη  επίσημη επίσκεψη στο Μπράντφορντ, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ γνώρισαν πολλούς θαυμαστές και συζήτησαν μαζί τους ακόμα και για την προσωπική τους ζωή…

    Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ δέχτηκε μια αρκετά προσωπική ερώτηση από έναν θαυμαστή της, την οποία ωστόσο δεν δίστασε να απαντήσει. Όταν την ρώτησαν αν σκέφτεται να κάνει και τέταρτο παιδί, εκείνη απάντησε διπλωματικά: «Δεν νομίζω ότι ο Ουίλιαμ θέλει κι άλλο παιδί».

    Ο 25χρονος Τζος, ο οποίος πάσχει από αυτισμό και ήταν αυτός που έκανε την ερώτηση, είχε στείλει ευχητήριες κάρτες και τις 3 φορές που είχε γεννήσει η Κέιτ.

    Μάλιστα, έχει αναπτύξει μια φιλική σχέση με το πριγκιπικό ζευγάρι του Κέιμπριτζ, καθώς αντάλλαξαν με τη δούκισσα μια αγκαλιά, με την οποία η Κέιτ τον ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή που της επιφύλαξε.

    Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ, έχουν τρία παιδιά, τον 6χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την 4χρονη πριγκίπισσα Σαρλοτ και τον ενός έτους πρίγκιπα Λούι.

    Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι το ζευγάρι σκοπεύει να αποκτήσει και τέταρτο παιδί, όμως μέχρι στιγμής και οι δύο δεν έχουν δείξει ότι κάτι τέτοιο βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά τους.



    ΣΧΟΛΙΑ