• LIFE&STYLE

    Ιδέες για να τυλίξετε τα δώρα σας την Πρωτοχρονιά

    • NewsRoom
    δώρα


    Το περιτύλιγμα στο δώρο που προσφέρουμε είναι το… μισό δώρο. Όσο πιο προσεγμένο κι εντυπωσιακό, τόσο πιο όμορφο. Εξάλλου και ο παραλήπτης του δώρου νιώθει πως ασχοληθήκαμε, δώσαμε τον χρόνο μας και τον σκεφτήκαμε όχι μόνο λόγω του περιεχομένου αλλά και λόγω του… περιτυλίγματος. Πάρτε λοιπόν χαρτιά, κορδέλες, σπάγκους και στολίδια και δημιουργήστε!

    gift 2Βάλτε μικρά στολίδια στην κορδέλα των δώρων σας. Κόψτε σε χαρτόνια ελατάκια, καμπανούλες, χιονονιφάδες και κολλήστε τα στο κέντρο του κάθε δώρου. Μια χοντρή κορδέλα είναι απαραίτητη!

    c1e813b0c71c457a718de0d710fc320cΜια άλλη πολύ απλή ιδέα έχει ως στολίδι ένα κλαδάκι από πεύκο, έλατο ή γκι. Σε λευκό χαρτί με μια κόκκινη υφασμάτινη κορδέλα και… έτοιμο!

    giftsΝα και το πακέτο του Αη Βασίλη, ή τουλάχιστον που θυμίζει κάτι από αυτόν. Κόκκινο γυαλιστερό χαρτί, μαύρη κορδέλα και ένα τετράγωνο χαρτονάκι από χρυσό για τη ζώνη. Δεν είναι πολύ πρωτότυπο;

    gift 7Για τα παιδιά φτιάξτε ταρανδάκια με χαρτοσακούλες. Πάρτε από τα είδη χαρτικών σύρματα καλυμένα με ύφασμα για τα κερατάκια και κόψτε σε στρογγυλά μικρά και πιο μεγάλα σχήματα, μάτια, μύτη, στόμα.

    71305c737b621d899bec5718581580bcgift41e10dc5fc0ee34096402a893f72409eΚαι τώρα μερικές γρήγορες και πρωτότυπες ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας!

    Ψήστε μπισκότα σε χριστουγεννιάτικα σχήματα, κάντε μια τρύπα (πριν τα ψήσετε) ώστε να περάσετε την κορδέλα ή τον σπάγκο με τα οποία θα τυλίξετε το δώρο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με καραμέλες ή γλειφιτζούρια.

    Μια άλλη ωραία ιδέα είναι αν τυλίξετε τα δώρα σας σε… παρτιτούρες. Τόσο ρομαντικό… Τι λέτε;

    Πηγή: www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χριστουγεννιάτικες ιδέες της τελευταίας στιγμής!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φτιάξτε μόνοι σας «γλυκά» χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έξυπνες ιδέες για όσους τυλίγουν τα δώρα τελευταία στιγμή (video)



    ΣΧΟΛΙΑ