• LIFE&STYLE

    Φτιάξτε μόνοι σας “γλυκά” χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους!

    • NewsRoom
    γλυκά δώρα


    Σκέφτεστε από τώρα τι χριστουγεννιάτικα δώρα μπορείτε να προσφέρετε στους αγαπημένους σας, αλλά σκέφτεστε το κόστος; Λογικό είναι, καθώς εξαιτίας της κρίσης αναζητούμε νέους, οικονομικούς τρόπους για καθετί. Τι θα λέγατε λοιπόν να φτιάξετε μόνοι σας μερικά πρωτότυπα και… γλυκά χριστουγεννιάτικα δώρα που θα σας κοστίσουν πολύ λιγότερο απ’ ότι να τα αγοράζατε; Έχουμε μερικές υπέροχες ιδέες για εσάς!

    Αυτό που θα χρειαστείτε είναι βαζάκια από μαρμελάδες ή αγορασμένα από το super market, διαφανή που να κλείνουν καλά, κορδέλες, ετικέτες, μαρκαδόρους και  τα υλικά με τα οποία θα τα γεμίσετε.

    1. Βαζάκι για ζεστή σοκολάτα με καραμέλες μαρσμαλόους (ένα μικρό μπουκαλάκι λικέρ είναι προαιρετικό) 

    2. Βαζάκι με γλυκές λιχουδιές και καραμέλες 

    3. Βαζάκι με μέλι ή σπιτική μαρμελάδα 

    4. Βαζάκι με κρέμα σώματος, σφουγγάρι, σαπουνάκια κι ό,τι άλλο φανταστείτε

     Μπορείτε να ετοιμάσετε μόνη σας και τις λιχουδιές που θα βάλετε μέσα στα βαζάκια σας. Φτιάξτε μικρά μπισκοτάκια, κουλουράκια και σπιτικές μαρμελάδες και δείξτε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στους ανθρώπους που προσφέρετε τα δώρα σας! 

    Πώς θα διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικό σας δώρο

    Μικρά κόμματάκια ύφασμα μπορούν να τοποθετηθούν στο καπάκι και να στερεωθούν με πολύχρωμα κορδονάκια, σχοινάκια και κορδέλες (σε γιορτινές αποχρώσεις). Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κόλλα για να σταθεροποιηθούν καλύτερα. Ένα αυτοσχέδιο αυτοκόλλητο έξω από το βαζάκι και ένα μπαστουνάκι γλειφιτζούρι, ολοκληρώνει υπέροχα το χριστουγεννιάτικο δώρο σας που είναι πραγματικά από τα χεράκια σας!

    Πηγή: www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χριστουγεννιάτικες ιδέες της τελευταίας στιγμής!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάντε το σπίτι σας να «μυρίζει» Χριστούγεννα!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μόνο για το τζάκι: 10 ιδέες



    ΣΧΟΛΙΑ