• LIFE&STYLE

    Ηχηρή αποχώρηση του Βαγγέλη Περρή από την εκπομπή της Βανδή-Όλο το παρασκήνιο

    περρης

    Βαγγέλης Περρής


    Οριστικό τέλος φαίνεται να έχει η συνεργασία του Βαγγέλη Περρή με τη νέα εκπομπή του Open Beyond, «My Greece», την οποία παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή, με το σεφ Βαγγέλη Δρίσκα και μάλιστα σε μια ιδιαίτερη χρονική συγκυρία, αφού μόλις έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στον αέρα.

    Η αποκάλυψη της είδησης έγινε από το Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο οποίος μετέδωσε στον αέρα του πρωινού του Star, «Στην Φωλιά των ΚουΚου», την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Βαγγέλη Περρή από την αρχισυνταξία της εκπομπής. Στη μετάδοση της είδησης επισημάνθηκε ότι ο γνωστός παρουσιαστής δεν ήταν από την αρχή στην εκπομπή της Δέσποινας Βανδή, αλλά ανέλαβε στην πορεία την επιμέλεια και την γενικότερη οργάνωση του «My Greece».

    Όπως μετέδωσε συγκεκριμένα ο Σ. Κωνσταντινίδης:

    «Σήμερα θα σας αποκαλύψω πως αποχωρεί από την εκπομπή της Δέσποινας Βανδής. Ο Βαγγέλης δεν ήταν από την αρχή στην εκπομπή, ήρθε στην συνέχεια να αναλάβει την επιμέλεια της εκπομπής, να κάνει το σενάριο. Υπάρχει μία σκαλέτα και το λέω γιατί έχει σημασία. Ο Βαγγέλης κάθεται με τον Καπετανίδη, που είναι ο σκηνοθέτης της εκπομπής και μοντάρουν της εκπομπή. Είναι εξωτερική παραγωγή, δεν είναι του Open και δίνουν τον σκληρό δίσκο και η εκπομπή παίζει στον αέρα. Όταν παίζει στον αέρα, λέει πως δεν είναι αυτή η εκπομπή που έχει παραδώσει και άλλη είναι η εκπομπή που παίζει στον αέρα», τόνισε.

    «Μαζί με τον Κώστα Καπετανίδη μόνταρε την εκπομπή και δίνουν τον σκληρό δίσκο ώστε να παίξει στον αέρα.Όταν το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε, ο Βαγγέλης Περρής διαπίστωσε πως η εκπομπή που είχε παραδώσει ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή που έπαιξε στον αέρα» εξήγησε περαιτέρω.

    Η διορθωτική παρέμβαση στη σκαλέτα, με τρόπο που αλλοίωνε το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που είχε παραδώσει ο Βαγγέλης Περρής, καθώς και το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε για τις αλλαγές αυτές, φαίνεται ότι ήταν εκείνες που ενόχλησαν τον παρουσιαστή και τον οδήγησαν στην απόφασή του να αποχωρήσει από την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή.

    Σημειώνεται ότι, προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι για την αποχώρηση του Βαγγέλη Περρή.

    Την ίδια ώρα, ο ίδιος έκανε μια αιχμηρή δημοσίευση στο Instagram, σχετικά με μια άλλη ενέργεια του καναλιού, την απόφασή του να ονομάσει τη νέα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, που πρόκειται να βγει στον αέρα μέσα στο επόμενο διάστημα, «Όλα Λάθος».

    H δημοσίευση ανέφερε συγκεκριμένα:

    «Τα παλιά χρόνια υπήρχε το ΟΛΑ ΜΠΙΠ… Το ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ… Το ΟΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ…Tώρα υπάρχει το ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ! Αυτή ήταν η έμπνευση του OPEN για τη νέα του εκπομπή».

     

    περρης
    Η ανάρτηση του Βαγγέλη Περρή για την εκπομπή Όλα Λάθος, του Open
    Η ανάρτηση του Βαγγέλη Περρή για την εκπομπή Όλα Λάθος του Open

    Σημειώνεται, τέλος, πως ο ίδιος ο Βαγγέλης Περρής, σε συνέντευξή του, είχε δηλώσει πως πρόκειται για την τελευταία του τηλεοπτική ενασχόληση κι ότι μετά το τέλος της, εγκαταλείπει την τηλεόραση και επιστρέφει στην Σύρο, για να ζήσει με την οικογένειά του.

    Πρέπει να αναφερθεί, άλλωστε, ότι στην παρούσα φάση είναι και στο ψηφοδέλτιο, με το σχηματισμό του υποψήφιου Δημάρχου Σύρου, Γιώργου Μαραγκού.

    O ίδιος είχε ανακοινώσει τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram:

    View this post on Instagram

    Το νησάκι μας. Η Συρα! Εδω βρήκαν καταφύγιο οι παππούδες μου οταν διώχτηκαν απο τα σπίτια τους. Η θάλασσά του εγινε η ασπίδα και ο δρόμος μας. Εδω έκανα φιλίες ζωής. Έμαθα γράμματα. Περπάτησα στη σκια του πολιτισμού του. Άκουσα το πρώτο κλάμμα των παιδιών μου. Έφυγα με σκοπό να επιστρέψω κατι απο αυτα που μας χαρίστηκαν τόσο απλόχερα. Νομιζω οτι έφτασε η ωρα. Είναι μεγαλη τιμή που ο Δημαρχος Γιωργος Μαραγκος πιστεύει οτι μπορώ να συντονίσω το κομματι της προβολής του νησιού. Θα το προσπαθήσω με ολη μου τη καρδιά.Οπως καταλαβαίνετε θα ειμαι υποψήφιος για Τη Συρο Που Αξίζουμε.

    A post shared by Vaggelis Perris (@perrisyrou) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Βαγγέλης Περρής για τον Θέμο Αναστασιάδη: «Δεν έκανα προσπάθεια να μιλήσουμε τον τελευταίο καιρό»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντίο Θέμο…

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nέα «μπλεξίματα» για το Epsilon! Ο Περρής αποχωρεί από το κανάλι και κινείται νομικά εναντίον του



    ΣΧΟΛΙΑ