• LIFE&STYLE

    Η ζωή ενός δισεκατομμυριούχου στο Μονακό


    Την απόλυτη πολυτέλεια μπορεί να ζήσει ένας δισεκατομμυριούχος στο Μονακό, όπου μπορούν να εκπληρωθούν όλες οι επιθυμίες του

    Ένας δισεκατομμυριούχος δεν έχει χρόνο για χάσιμο και γι’αυτό μεταφέρεται από μέρος σε μέρος με ελικόπτερο. Η μεταφορά κοστίζει 225 λίρες ανά άτομο.

    Όταν, όμως, θέλει να απολαύσει μία βόλτα με το αυτοκίνητό του, δεν μπορεί παρά να οδηγεί ένα supercar, όπως μία υβριδική BMW i8 Roadster, αξίας 125 χιλιάδες λιρών.

    Εν πλω, ένα μεγάλο ιδιωτικό τζετ που διαθέτει όλα τα κομφόρ και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπως το M/Y Jetsetter της Dynamique, που κοστίζει 120 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, είναι αυτό που συνήθως επιλέγει ένας δισεκατομμυριούχος.

    Επειδή τα «παιχνίδια», όμως, ποτέ δεν είναι αρκετά, ένα ταχύπλοο είναι η ιδανική επιλογή για μία χαλαρή και ξέγνοιαστη ημέρα στη θάλασσα. Ανάμεσα στους ιδιοκτήτες ενός τέτοιου ταχυπλόου είναι οι διάσημοι ηθοποιοί, Sean Connery, Sophia Loren και George Clooney.

    Δείπνο με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα του Μονακό στο καζίνο του Μόντε Κάρλο, πολυτελέστατα δωμάτια σε ξενοδοχεία, όπως το Hermitage που διαθέτει μία διαμαντένια σουίτα για 11.000 λίρες την βραδιά, είναι ακόμα μερικές από τις εμπειρίες που ζει κάποιος με αμύθητη περιουσία.

    Γαστρονομικές εμπειρίες υψηλών προδιαγραφών από σεφ με Michelin αστέρια είναι σίγουρα κάτι που απολαμβάνει καθημερινά, όποιος διαθέτει και τον ανάλογο τραπεζικό λογαριασμό!



    ΣΧΟΛΙΑ