• LIFE&STYLE

    Η ξανθιά παρουσία που εντυπωσίασε στη ΔΕΘ (pics)

    • NewsRoom


    Η ξανθιά εντυπωσιακή κυρία που ήταν η «οικοδέσποινα» των εγκαινίων στη ΔΕΘ δεν είναι άλλη από τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ 3 Θάλεια Ζαγναφέρη.

    Η κα. Ζαγναφέρη, μαγνήτισε τα φλας των δημοσιογράφων με την όμορφη παρουσία της στα χθεσινά εγκαίνια της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

    Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που επέλεξε για τη χθεσινή της εμφάνιση παρέπεμπαν σε μεγάλο event της showbiz παρά σε ένα οικονομικό – πολιτικό Φόρουμ, παρ’ όλα αυτά η δημοσιογράφος κέρδισε τις εντυπώσεις.

    Η ξανθιά παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων επέλεξε για τη βραδιά ένα μακρύ φόρεμα σε μπρονζέ αποχρώσεις, με ημιδιαφάνειες, πολύ βαθύ V ντεκολτέ, αλλά και με ανοιχτή πλάτη. Η επιλογή στο χτένισμα ήταν αυστηρή, ένας ψηλός κομψός κότσος τραβηγμένος προς τα πίσω, ενώ είχε στα αυτιά της κρεμαστά σκουλαρίκια και ένα ασορτί κολιέ.

    Η Θάλεια Ζαγναφέρη έχει βραβευτεί για τα άρθρα της στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» και εργάστηκε ως αρχισυντάκτρια ειδήσεων στην «TV Μακεδονία». Πλέον υπηρετεί την ενημέρωση μέσω του κρατικού καναλιού στη Θεσσαλονίκη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Σύρραξη» στον ΣΚΑΪ: Η ατάκα δημοσιογράφου για το συλλαλητήριο που προκάλεσε πανικό!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ο Γιώργος Παπανδρέου και το ερωτικό βαλς με τη σύντροφό του στη Σύμη! (Pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Η αμηχανία του Αλέξη Τσίπρα στην ερώτηση για το Μάτι – Κάλυψε πλήρως τους υπουργούς



    ΣΧΟΛΙΑ