• LIFE&STYLE

    Η βασίλισσα Λετίθια με τιάρα και παραμυθένιο φόρεμα στα πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας

    • NewsRoom

    Ο βασιλιάς και η βασίλισσας της Ισπανίας, Φελίπε και Λετίθια


    Σαν από παραμύθι είναι τα νέα επίσημα πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας με την βασίλισσα Λετίθια να ποζάρει δίπλα στον σύζυγό της και βασιλιά Φελίπε, αλλά και τις δυο τους κόρες.

    Σε μια φωτογραφία, η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας φοράει μια υπέροχη τουαλέτα από Carolina Herrera, σε ροζ χρώμα με ασημένιες λεπτομέρειες, ενώ το κεφάλι της κοσμεί η εκπληκτική τιάρα της.

    Την συγκεκριμένη τουαλέτα φόρεσε ξανά η βασίλισσα τον περασμένο Οκτώβριο κατά τη διάρκεια της ενθρόνισης του αυτοκράτορα Ναρουχίτο της Ιαπωνίας.

    Με τον βασιλιά Φελίπε, ποζάρουν στο φακό της φωτογράφου, Estela de Castro μέσα στο Zarzuela Palace.

    Ο βασιλιάς και η βασίλισσας της Ισπανίας, Φελίπε και Λετίθια

    Σε άλλη φωτογραφία, το βασιλικό ζεύγος φοράει τα πολιτικά του ρούχα, εντυπωσιάζοντας για ακόμα μια φορά. Η Λετίθια επέλεξε ένα navy blue φόρεμα, δημιουργία επίσης της Carolina Herrera, αναδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ έκανε το signature hair look της.

    Από την άλλη, ο βασιλιάς απεικονίζεται υπέρκομψος, φορώντας ένα γκρι κοστούμι και γραβάτα σε μια βαθιά κόκκινη απόχρωση.

    Ο βασιλιάς και η βασίλισσας της Ισπανίας, Φελίπε και Λετίθια

    Στο οικογενειακό πορτρέτο, ποζάρουν και οι δυο κόρες του βασιλικού ζεύγους, η 14χρονη πριγκίπισσα Ελεονώρα και η 12χρονη πριγκίπισσα Σοφία. Εδώ, η Λετίθια φοράει το ίδιο φόρεμα, σε άλλη απόχρωση -έντονο κόκκινο, ένα χρώμα στο οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία και υποστηρίζει άψογα. Το συνδύασε με γόβες σε nude απόχρωση.

    Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας
    Η 12χρονη πριγκίπισσα Σοφία και η 14χρονη πριγκίπισσα Ελεονώρα
    Βασίλισσα Λετίθια



    ΣΧΟΛΙΑ