• LIFE&STYLE

    Η βασίλισσα Ελισάβετ «ξέγραψε» τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ;

    • NewsRoom


    Τα δημοσιεύματα που θέλουν τη ρήξη των σχέσεων ανάμεσα στο πριγκιπικό ζεύγος Χάρι-Μέγκαν και τη βασιλική οικογένεια ολοένα και φουντώνουν, ειδικά τώρα που η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται πως έβγαλε την φωτογραφία αρραβώνων τους από το γραφείο της.

    Η βασίλισσα Ελισάβετ συνηθίζει να κοσμεί τις γωνίες του Μπάκιγχαμ με φωτογραφίες από στιγμές της οικογένειας της, καθώς στο γραφείο της και σε χώρους που βρίσκεται συχνά δεσπόζουν τέτοιου είδους εικόνες.

    Ωστόσο, η φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αποτελεί παρελθόν από ένα μικρό στρογγυλό τραπέζι που βρίσκεται στην αίθουσα ακροάσεων του Μπάκιγχαμ, σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από την συνάντηση της βασίλισσας με την Lakisha Grant. Επάνω στο τραπεζάκι υπάρχουν, πλέον, δύο φωτογραφίες, μία του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον από τους αρραβώνες τους και μία του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τον Χάρι.

    Αντίθετα, τον περασμένο Ιούλιο, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Μπορίς Τζόνσον στο ίδιο δωμάτιο, βρισκόταν μπροστά από την φωτογραφία του πριγκιπικού ζεύγους Κέιμπριτζ η φωτογραφία του ζευγαριού του Σάσσεξ, βέβαια σε μικρότερη κορνίζα.

    Η «εξαφάνιση» της φωτογραφίας έρχεται λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του Πρίγκιπα Χάρι για το «διαφορετικό μονοπάτι που βαδίζει από τον αδερφό του Ουίλιαμ» αλλά και την συνέντευξη της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, για τις «δύσκολες και ψυχοφθόρες στιγμές» που περνάνε λόγω του μιντιακού πολέμου που βιώνουν.



    ΣΧΟΛΙΑ