• City Stories

    Μαζί σε διαφήμιση για την ψυχική υγεία ο Ουίλιαμ, Κέιτ, Χάρι και Μέγκαν

    • NewsRoom


    Τις δυνάμεις τους ένωσαν τα πριγκιπικά ζευγάρια του Κέιμπριτζ και του Σάσεξ για καλό σκοπό, αν και τους τελευταίους μήνες τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο αναφέρουν πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο γιων της πριγκίπισσας Νταϊάνα δεν είναι οι καλύτερες και το ίδιο ισχύει και για τις συζύγους τους, Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ.

    Ο Χάρι, η Μέγκαν, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είναι αφηγητές σε τηλεοπτική διαφήμιση, που θα προβληθεί την Δευτέρα το βράδυ από αρκετά βρετανικά κανάλια και υπολογίζεται να την δουν περισσότεροι από 10.000.000 Βρετανοί. Η διαφήμιση, διάρκειας τριών λεπτών, είναι μια πρωτοβουλία της οργάνωσης «Every Mind Matters» σε συνεργασία με το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) σχετικά με τη νέα εκστρατεία στη Βρετανία για την ψυχική υγεία. Είναι η πρώτη φορά που μέλη της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας συμμετέχουν σε τηλεοπτική διαφήμιση.

    Στη διαφήμιση εμφανίζονται η ηθοποιός Γκλεν Κλόουζ, ο παλαίμαχος παίκτης του κρίκετ Φρέντι Φλίντοφ και η παρουσιάστρια Νταβίνα Μακόλ. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι ο πρώτος αφηγητής, ο οποίος εξηγεί πως εκατομμύρια άνθρωποι στη χώρα αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Ακολουθεί ο πρίγκιπας Χάρι, που συμπληρώνει πως αυτό (το πρόβλημα ψυχικής υγείας) μπορεί να συμβεί στον καθένα, ενώ «αρκετοί άνθρωποι πιστεύουν πως δεν μπορεί να γίνει τίποτα».

    Η Μέγκαν Μαρκλ προσθέτει πως «αυτή η εικασία είναι λανθασμένη» και αναφέρει πως η οργάνωση «Every Mind Matters» μπορεί να δείξει απλούς τρόπους στον καθενα για να φροντίζει την ψυχική του υγεία. Τέλος, η Κέιτ Μίντλετον εξηγεί ότι η παραπάνω οργάνωση προσφέρει διαδικτυακή βοήθεια σε όποιον θέλει να αντιμετωπίσει το άγχος, τα προβλήματα ύπνου ή να φτιάξει την διάθεσή του.

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την οικογένειά του διαμένει στο παλάτι του Κένσιγκτον και εκεί έμενε και ο πρίγκιπας Χάρι με την Αμερικανίδα σύζυγό του μετά τον γάμο του ζευγαριού, τον περασμένο Μάιο. Όμως, τον Απρίλιο ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μετακόμισαν στο Frogmore Cottage, στο Ουίνδσορ, ενώ τον Μάιο ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Άρτσι.



    ΣΧΟΛΙΑ