ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε σπάνια κοσμική εμφάνιση εθεάθη, μετά από αρκετό καιρό, η Βάσια Λόη
Η πρώην παρουσιάστρια του Alter που μετά το γάμο της με τον εφοπλιστή Νικόλαο Μαδιά, αφοσιώθηκε στη οικογένειά της και τα παιδιά της, μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βρέθηκε χθες στη μεγάλη συναυλία για τα 30 χρόνια δισκογραφίας της Καίτης Γαρμπή.
Κούκλα και εντυπωσιακή, η Βάσια Λόη βρέθηκε στη συναυλία με αγαπημένα πρόσωπα και μετά το τέλος, συνάντησε την Καίτη Γαρμπή στα παρασκήνια, όπου οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί με την Μαριλένα Παναγιωτοπούλου.
Η ίδια αν και κάνει λίγες και καλές κοσμικές εμφανίσεις βρέθηκε στη μεγάλη συναυλία της Καίτης Γαρμπή και φυσικά τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας.
Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια η όμορφη παρουσιάστρια έμεινα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αφοσιώθηκε στους δυο γιους της (5 και 6 χρόνων αντίστοιχα), απολαμβάνοντας στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας.
Δείτε τη φωτογραφία:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινάκης: Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να ξεχαστεί – Η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της
- Hellenic Energy και Motor Oil βασικοί προμηθευτές πετρελαιοειδών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης
- Κικίλιας: «Η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει ισχυρή θαλάσσια πύλη της Β. Ελλάδας και της ΝΑ Ευρώπης»
- Σεισμός 3,3 Ρίχτερ στο Προκόπι Ευβοίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.