ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε σπάνια κοσμική εμφάνιση εθεάθη, μετά από αρκετό καιρό, η Βάσια Λόη
Η πρώην παρουσιάστρια του Alter που μετά το γάμο της με τον εφοπλιστή Νικόλαο Μαδιά, αφοσιώθηκε στη οικογένειά της και τα παιδιά της, μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βρέθηκε χθες στη μεγάλη συναυλία για τα 30 χρόνια δισκογραφίας της Καίτης Γαρμπή.
Κούκλα και εντυπωσιακή, η Βάσια Λόη βρέθηκε στη συναυλία με αγαπημένα πρόσωπα και μετά το τέλος, συνάντησε την Καίτη Γαρμπή στα παρασκήνια, όπου οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί με την Μαριλένα Παναγιωτοπούλου.
Η ίδια αν και κάνει λίγες και καλές κοσμικές εμφανίσεις βρέθηκε στη μεγάλη συναυλία της Καίτης Γαρμπή και φυσικά τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας.
Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια η όμορφη παρουσιάστρια έμεινα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αφοσιώθηκε στους δυο γιους της (5 και 6 χρόνων αντίστοιχα), απολαμβάνοντας στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας.
Δείτε τη φωτογραφία:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρώτη ανάλυση: Αποτελέσματα και ανοικτά ζητήματα από τη Σύνοδο στην Αλάσκα
- Ρωσία: Οι ρωσικές δυνάμεις κατέρριψαν 29 ουκρανικά drones στη διάρκεια της νύχτα
- Δικηγόρος Μαζωνάκη: «Δεν υπάρχει λόγος για εγκλεισμό — Θα απελευθερωθεί άμεσα»
- Πίσω από τις Τιμές: Τι Λένε οι Δείκτες για την Αγορά Κατοικίας στην Ελλάδα
