• LIFE&STYLE

    Η Σοφία Μουτίδου τρολάρει την Λατινοπούλου (video)

    Αφροδίτη Λατινοπούλου, Σοφία Μουτίδου


    Με ένα σατιρικό βίντεο γεμάτο χιούμορ και αλήθειες, η Σοφία Μουτίδου έδωσε την πιο εύστοχη απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου για όσα δήλωσε αναφορικά με τα πρότυπα ομορφιάς και τις αξύριστες μασχάλες.

    Η κωμική ηθοποιός μέσα από τα social media μοιράστηκε ένα βίντεο, στο οποίο απαντά φράση-φράση στην πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας.

    «Να αγιάσει το στόμα σου! Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Ανοίγεις τα social media και είναι όλες πανέμορφες, πανέξυπνες, υπεραδύνατες, ευτυχισμένες σε διάφορες τοποθεσίες, γυμνασμένες, με φοβερές βυζάρες, καλά τα λες» ανέφερε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

    «Ως εδώ! Χρυσόστομη πες τα, ψεύτικες βλεφαρίδες, ψεύτικα νύχια, ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικοι κώλοι, ψεύτικα βυζιά και εμείς οι αληθινές, ταπεινές γυναίκες να καθόμαστε σε μια γωνιά να κλαίμε. Ε όχι! Να σταματήσει αυτό το πράγμα», πρόσθεσε η Σοφία Μουτίδου και σε όσα σημεία η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναφέρεται σε ραγάδες, κυτταρίτιδα και τριχοφυία, η ηθοποιός έβαλε δικές της φωτογραφίες με τα αντίστοιχα σημεία του σώματός της.

    «Ξέρεις πόσο βοηθάει να αγαπήσεις το αξύριστο πόδι σου;» αναρωτήθηκε η Σοφία Μουτίδου σε άλλο σημείο του βίντεο της.

    Δείτε το βίντεο:

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)

    Διαβάστε επίσης:

     Μέχρι την Βουλή έφτασαν οι… τρίχες της Λατινοπούλου



    ΣΧΟΛΙΑ