• LIFE&STYLE

    Η συγκλονιστική ανάρτηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Κάηκε η ηθική μας, απανθρακώθηκε η ψυχή μας»


    Μια συγκλονιστική ανάρτηση για την ανείπωτη καταστροφή που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα, παρασύροντας στο θάνατο τουλάχιστον 60 ανθρώπους, έκανε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Η γνωστή τραγουδίστρια εξέφρασε δημόσια την οργή αλλά και το πένθος της για τους ανθρώπους που χάθηκαν.

    Διάβασε ολόκληρη την ανάρτηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη:

    Δικοί μας άνθρωποι, δικοί μας συνάνθρωποι σε μια νύχτα αγωνίας, οργής και φόβου. Κάηκε η Ελλάδα, κάηκε η ηθική μας, απανθρακώθηκε η ψυχή μας. Τι σημασία έχουν οι παραιτήσεις (αν γίνουν) Τι σημασία έχουν οι ίδιες εικόνες που βλέπουμε κάθε χρόνο…(θα τις ξεχάσουμε).Σημασία έχει να αλλάξουμε Εμείς -ξέρετε… τα τσιγάρα ,τα BBQ, οι οξυγονοκολλήσεις ,τα χόρτα που αφήνουμε. Όλα αυτά τα φοβερά αμαρτήματα σε μια κοινωνία που αυτοπυρπολείται σε απανθρακωθήκατε το μυαλό μας και η ηθική. Αυτή την ευλογημένη χώρα την αφήσαμε απροστάτευτη από όλους … κατοίκους και ξένους .Τι κι αν φωνάζουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οι πυροσβέστες για έλλειψη μέτρων -εφοδίων – υλικών και ανθρώπων εκπαιδευμένων τι κι αν φωνάζουν όλα SOS παραμένουν «ανύπαρκτα» .Η όμορφη Ελλάδα ,όμορφα καίγεται και πνίγεται…Δεν χρειαζόμαστε κύριοι καμία κροκοδείλια δήλωση. Μας αφήνει αδιάφορους. Πράξεις θέλουμε που να μιλούν …Αχ Ελλάδα μου δεν χρειάζεται πόλεμος τον δημιουργούμε μόνοι μας. Χώρα μου αγαπημένη , συνάνθρωποι μου συγνώμη …συλλυπητήρια. Ο καθένας ας σκεφτεί και ας πράξει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στάχτη έγινε το σπίτι γνωστής τραγουδίστριας στην Κινέτα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστικό βίντεο! Δημοσιογράφος του Alpha εντοπίζει πτώμα που καίγεται ακόμα – «Νεκρός! Όχι Θεούλη μου»!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στάχτη το σπίτι της Χριστίνας Λαμπίρη στη Ραφήνα: «Ανάμεσα στους 25 νεκρούς ήταν δύο κολλητοί του άνδρα μου»



    ΣΧΟΛΙΑ