ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον απόλυτο τρόμο έζησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μέσα στο ίδιο τους το σπίτι όταν δέχτηκαν ένοπλη ληστεία.
Τέσσερις κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στην οικία τους στη Νέα Ερυθραία, τους έδεσαν και με την απειλή όπλων κατάφεραν να τους αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα.
Το απόγευμα της Κυριακής, ο Διονύσης Σχοινάς έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μετά την περιπέτεια που είχαν.
Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο του σκύλο και έγραψε: «Άραγε ξέρεις;»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δήμος Αθηναίων: Οικονομική ενίσχυση 3.000 ευρώ για τις οικογένειες της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα
- Β. Κικίλιας: Η ακτοπλοΐα δεν είναι πολυτέλεια να μπορεί μια ελληνική οικογένεια να πάει σε ένα νησί, είναι ανάγκη για τους Έλληνες
- CCHB: Πάτησε τα 58 ευρώ και έγραψε ιστορικό υψηλό
- ΠΟΜΙΔΑ: Να σταματήσει άμεσα το «αλαλούμ» με τις πολλαπλές εγκαταστάσεις οπτικών ινών στις πολυκατοικίες της χώρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.