• LIFE&STYLE

    Οι πρώτες φωτογραφίες από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της Ελένης Μενεγάκη (pic)

    • NewsRoom

    Ελένη Μενεγάκη


    Εκτός Ελλάδας φαίνεται ότι θα περάσει τα Χριστούγεννα η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την οικογένειά της.

    Οι οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης για την παρουσιάστρια του Alpha, Ελένη Μενεγάκη, ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο. Η ίδια, καθώς μετρά περίπου 1 εκατομμύριο συνδρομητές στο Instagram, δεν παραλείπει να τους ενημερώνει για τη ζωή της.

    Και φέτος, η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της θα απολαύσει χαλαρές στιγμές, γεμίζοντας τις μπαταρίες της για το υπόλοιπο της τηλεοπτικής σεζόν.

    Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε προορισμό του εξωτερικού και πιθανότατα εξωτικό. Ντυμένη με ένα κίτρινο καφτάνι και σαγιονάρες, πόζαρε μπροστά από χριστουγεννιάτικο δέντρο, γράφοντας «Ευτυχία είναι … Χριστούγεννα με την οικογένεια, σε όποιο μέρος του κόσμου … όλοι μαζί!», χωρίς να αποκαλύπτει πού βρίσκεται.

    Χθες, Κυριακή, ενημέρωσε ξανά το προφίλ της με ακόμα μία φωτογραφία. Σε αυτή κρατάει ένα βιβλίο και ποζάρει εντελώς φυσική με ατημέλητα μαλλιά. Μάλιστα, γράφει: «Αντιλαμβάνεσαι ότι μεγάλωσες, όταν τα Χριστούγεννα αντί για δώρα, ζητάς ανθρώπους και αγάπη… (δεν είναι δική μου σκέψη αλλά μου ταιριάζει)».



    ΣΧΟΛΙΑ