• LIFE&STYLE

    Η πανέμορφη κόρη της Μαρίνας Βερνίκου και του Μίλτου Καμπουρίδη στην πασαρέλα των MadWalk

    • NewsRoom
    Η Μαρίνα Βερνίκου και η κόρη της, Ντεμήλια

    Η Μαρίνα Βερνίκου και η κόρη της, Ντεμήλια


    Με ένα βίντεο η γνωστή επιχειρηματίας και φωτογράφος, Μαρίνα Βερνίκου έκανε γνωστή τη συμμετοχή της κόρης της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, στα φετινά MadWalk, όπου περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας μια δημιουργία της Celia Kritharioti.

    Η Μαρίνα Βερνίκου ήταν εκεί για να καμαρώσει την κόρη της Ντεμήλια Καμπουρίδη, του γνωστού επίσης επιχειρηματία, Μίλτου Καμπουρίδη.

    Δίπλα της στην πασαρέλα βρέθηκε η Αλεξία Κληρονόμου, η οποία καμάρωσε και εκείνη την κόρη της, Φαίδρα Παπανδρέου, στην πασαρέλα.

    Η επιχειρηματίας και φωτογράφος κάθισε στην πρώτη σειρά για να απολαύσει την κόρη της που περπάτησε στο catwalk του οίκου Celia Kritharioti.

    Η εντυπωσιακή και πανύψηλη Ντεμήλια Καμπουρίδη περπάτησε δίπλα σε άλλες δύο όμορφες κοπέλες, η μία από τις οποίες είναι η Φαίδρα Παπανδρέου, η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ. Οι τρεις τους είναι κολλητές φίλες.

    Η Καμπουρίδη φόρεσε ένα δαντελένιο σορτσάκι με bralette και βελούδινο σακάκι ενώ οι άλλες δύο κοπέλες φόρεσαν σούπερ μίνι φορέματα.

    Η Φαίδρα Παπανδρέου είναι η κόρη του Νίκου Παπανδρέου και της Αλεξίας Κληρονόμου και δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στο catwalk της Celia Kritharioti στο MadWalk.

    Η ίδια είχε συμμετάσχει πάλι και πέρισι στα Madwalk, στο σόου της Σίλιας Κριθαριώτη.

    Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, η Μαρίνα Βερνίκου:

    Διαβάστε επίσης:

    Οι μέτοχοι πληρώνουν την κόντρα Καμπουρίδη – Βρετανών

    Μαρίνα Βερνίκου: Στη Eurovision ο Βίκτωρας πέρασε με το σπαθί του και όχι λόγω επωνύμου (video)

    Madwalk 2023 by Three Cents αποκλειστικά στο MEGA



    ΣΧΟΛΙΑ